mandag 9. november 2015

Fuglemater i glass

Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet. Vi har et stort utvalg flotte serviser til hverdag og fest samt. Be småfuglene inn i hagen Gi småfuglene egne krypinn hvor de kan spise seg mette og fornøyde.


Heng opp en fuglemater eller et fuglebrett, og fyll opp med. Liker du å ha fugler i hagen?

Det er fantastisk å se på akrobatikken de utfører og attpåtil hjelper de med å holde hagens snegler og insekter i. Det enkle designet i glass skaper en fin dekorasjon på vinduet og kan gjerne matches med andre utendørsprodukter fra Eva Solo. Eva Solo fuglemater henges opp i et tre eller en busk med den medfølgende strengen. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!


Fuglemateren sørger for at småfuglene får rikelig med frø. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp fuglemater billig i nettbutikkene. Norges beste søkemotor for shopping.

Men ikke om gubben nettopp har bytta til vinduer med solfilm og selvrensende glass. En sjarmerende fuglemater i nydelig munnblaringst glass. Glasset tåler oppvaskmaskin. Kulen har et lite drenerings hull i bunnen paring materen. Kulen leveres med et oppheng som kan festes paring.


Det er koselig med fugleliv i hagen, og med en fuglemater kan du skape et attraktivt miljø som tiltrekker seg fugler og får dem til å bli hele vinteren Det er. Planen har vært å samle store og små glass. Og når jeg hadde nok glass , ville jeg ta dem i bruk til bl. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Merkevarer til reduserte priser. Besøk vår nettbutikk i dag! Kom tett på det mangfoldige fuglelivet utenfor vinduet. Finn de beste prisene på nettet. Fôrkulen er av glass og monteres direkte på ruten.


DIY: Telysholder har blitt til dekorativ fuglemater. Klassisk fuglemater som kommer i tre ulike varianter. Eva Solos fuglemater er lagd i munnblåst glass med et oppheng som kan festes på en grein eller oppunder taket ute.

Passer perfekt i enhver hage! Jeg ønsket meg og fikk til jul en rålekker fuglemater fra Eva Solo. Opplev fuglelivet på nært hold! Med et smidig design i glass , som gjør det enkelt for.


Flott fuglemater fra Eva Solo som gjør at du kan se småfuglene på nært hold. Espegard Bålpanne er klassisk og stilfullt utformet. Den bestårav ei panne hengenede i kjetting på. Heng ut mat med melkekartongen på og skjære ut vinduer, eller ta kartongen av. Støp meiseboller i glass , plast, yoghurtbeger, boller, pepperkakeformer.


Så lager jeg former ved hjelp av aluminiumsfolie og glass , eller bruker gamle rømmebeger eller youghurtbeger. Eplekransene mine har fått seg en meisebolle i midten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg