tirsdag 24. november 2015

Firkantet servant

Norges Billigste Priser? En veldig vakker og enkel firkantet servant med en benkeplate som kan henge på veggen eller stå på en benkeplate. Populær servantkran med stramme rene linjer.


AMANDA er en pen og stilsikker møbelserie for baderommet. Seriens rake og moderne design i kombinasjon med de praktiske løsningene, gjør møblene til vinnere i.

BERIT er en stilig og moderne serie med skap for baderommet. Møblenes rake og stilrene design i kombinasjon med de smakfulle fargeskalaene gir en flott og allsidig. For montering på vegg eller plate. Firkantet servant med overløp. Nautic servant caspia firkantet.


En toppmontert servant vil være avhengig av at man har noe å montere servanten oppå, gjerne med litt lavere høyde. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Dette firkantede servanten , laget av premium keramikk, vil være et stilig tillegg til ba vaskerom.

Hvis du skal rehabilitere badet bør det første du tenker på. Her finner du servanter og baderomsvasker til lavpris. Vi har så mange fine servanter.


Felles for alle håndvasker og servanter fra Gustavsberg, er de har gjennomgående høy porselenskvalitet. En god servant skal være funksjonell. Lekker firkantet servant i SaphirKeamik uten overløp og blanderhull.


SaphirKeramik er et nytt og supersterkt porselensmateriale. Finnes også med LCC, en. Kantet servantkran med stramme rene linjer. Høy modell for bolleservanter. DRIFT stor firkantet servant.


Denne modellen måler 60x34xcm. Servanten kan leveres flere farger og mønster. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Baviera firkantet bolleservant, 30xcm. Meget liten firkantet bolleservant i porselen.


Leveres uten servantbatteri.

Ifø servant er for deg som krever litt ekstra. Kjøp online og spar penger. En firkantet servant for underliming i benk eller møbel. CeramicPlus er en overflatebehandling av. Brakett for servant Bathco 3cm.


Design ditt eget drømmebad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg