onsdag 14. september 2016

Ålhytta kjøkken

Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter! Kan nok ikke ta flere bilder av sørveggen i hvert fall. En mørk hytte med små vinduer var ikke noe alternativ for familien i denne lyse Ålhytta. Kjøkken og spisestue er i ett stort rom. Trappene leder til neste.


Er selv litt skeptisk til Hedda hytten pga de lave ytterveggene. Akkurat nå er det Ålhytta som er favoritt, men er redd det blir litt dyrt. Jeg er så heldig å ha en venn som har bygget en helt ny!


På kjøkkenet ble overskapene over barløsningen fjernet for å slippe inn mer lys og åpne opp mellom kjøkken og spisekroken. Det er her Ålhytta hører hjemme,. Bad og kjøkken er en kjerne samlet på midten,. Vår filosofi er å bygge velfungerende hytter med et enkelt og tydelig formspråk. En av våre største hyttemodeller, med hele soverom og stort kjøkken.


Kompakt oppstugumodell som inneholder alt som trengs for storfamilien. Hytta er 1mi boareal fordelt på åpen stue og kjøkken , hems i stuen,. Vil bare si litt på oppsett av råbygg elementhytte, her er det ikke tatt med grunnarbeider eller støping av såle.


Ingen familier er helt like, ingen hyttedrømmer heller. Og det er derfor vi er ekstra stolte. Velkommen til Familiehytta. ELKJØP leverte en flott stand med fullt kjøkken.


Her ble det grillet kylling,. Kristian Akervold Flå Vekst. Ja, her har vi da kjøkkenet.


Hovedrommet med stue og kjøkken ble orientert mot havet og horisonten, mens soveromsfløyen ligger mer skjult, langs svabergene innover på holmen. Nye hytter med god beliggenhet på noen av Hafjells beste tomter. Her kan du slippe naturen inn i stue og kjøkken med hyttas flotte vindusløsninger! Derfor er det viktig at den er nøye planlagt og gjennomtenkt. Prisen starter på rundt én million kroner.


Da er ikke grunnarbei kjøkken ,. På grunn av konkurranse- tilsynets gjeldende regler vedrørende sentral styring av priser, har ikke Blink Hus en felles prisliste Ta kontakt med din lokale Blink Hus. Ei velholdt hytte med solrik beliggenhet. Stor og solrikt veranda. Salongen er plassert i vinkelen i fronten, mens kjøkken og spisebord ligger til venstre.


På motsatt side ligger et stort soverom med egen utgang til terrassen. Dagens Næringsliv hadde en fin artikkel om Ålhytta i går, hvor de hevdet at det i all hovedsak er akademikere som kjøper denne hytta. Enda mer spesifikt, det er. Trykk for å legge denne hytte til i din favorittliste.


Aal Pensjonat er eit godt utgangspunkt for fiske-, ski- sykkel, fjell- og naturopplevingar. Primærro1m Bruttoareal: 2m2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg