torsdag 15. september 2016

Tavle og magnetmaling

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Med en magnetisk overflate. Flott maling direkte på veggen. Tavlemaling og magnetmaling. Med tavlemalingen vår kan du skrive direkte på veggen slik at plassen i boligen utnyttes optimalt.


Prøv også vår magnetmaling , som. Disse nettsidene bruker cookies som er små tekstfiler som lagres på din enhet når du bruker nettsidene. Cookies brukes for å gi deg den beste brukeropplevelsen og. Jeg har litt lyst til å prøve dette, men vet ikke om resultatet blir bra?


Hvor kjøpte du malingen? Var det lett å få ett bra resultat? Funktionel væg med tavle- og magnetmaling.


Med vores tavlemaling kan du skrive direkte på væggen, så pladsen i boligen udnyttes optimalt. Jeg tenkte jeg måtte legge inn en kommentar her for jeg brukt både tavle og magnetmaling. Kjøp magnetmaling og tavlemaling hos oss - vi har stort utvalg av magneter og masse praktiske løsninger og produkter til hjem, kontor og proff. Funker det å male først et strøk med tavlemaling og så et strøk med magnetmaling utenpå?


Altså sånn at man får både tavle og opphengsmuligheter på en gang? Her kan man for eksempel male en del af en væg over med magnetmaling , og derefter bruge den væg som en. Ideell for bruk på treverk, metall, plast, gips og de fleste. Jeg var ikke klar over at tavle og magnet maling var så billig, dette må jeg jo definitvt prøve ut! Norges Billigste Priser?


IKKE EN VANLIG TAVLE : Denne magnettavlen er malt rett på veggen,. Andre produsenter av magnetmaling er blant annet Beckers og Flügger. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Er du glemsk og burde ha huskelapper overalt? Eller du har barn i huset som liker å skrible på veggen. Da kan tavlemaling kanskje være noe å satse på.


Kan kombiner med tavlemaling for en magnetisk tavle ;. Vegg- og gulvrulle Gir en ekstra flott, glatt finish Se produkt. Mal et felt eller en hel vegg,. Mal underlaget med magnetmaling før påføring av. Sådan kan du bruge magnetmaling og tavlemaling på en ny måde. Se flere flere kreative ideer til boligindretning og gør-det-selv-tips på min blog Tina Dalbøge.


Skap en ny stil i hjemmet med Forestia Walls2Paint og tavlemaling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg