mandag 12. september 2016

Iskaffe mocca

Mocca er et begrep i kaffens verden. Det stammer fra byen Mocha i Yemen der de kjente kaffesortene ble skipet ut. TINE IsKaffe Mocha ristes og nytes iskald.


Smelt eventuelt mørk sjokolade i vannbad. Ha alt i blender, men kaffe til sist. Serveres i glass med sugerør. Seks oppskrifter på forfriskende kaffedrikker.


Lettmelk, kaffe, sukker, mysepulver, aroma, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer), stabilisator (karragenan), surhetsregulerende middel. Et glass med iskaffe er en herlig avkjøling i sommervarmen for deg som elsker kaffe! Se oppskrift på hvordan du lager iskaffe selv. Den består av sjokoladepulver eller sjokoladesaus blandet med espresso. Dobbel sjokolade frappe fra Caffè Nero = 4kcal.


Frapino coffe espresso fra Espresso. Tine Caffe mocca iskaffe ;ue sukker og dobbelt så mye kalorier som vinnerne. Iskaffe er godt, og iskaffe kan være. Iskald og oppfriskende kaffe!


Kommentar: Ganske lik iskaffe-mocca -varianten til Tine. Ikke det beste alternativet ernæringsmessig, men heller ikke den verste. Starbucks Seattle Latte. Slik lager du en kaffe mocca. Passer utmerket på varme dager, men også.


Varm melk (må ikke koke) Fremgangsmåte. Det er alltid deilig å ha noe å kjøle seg ned med i sommervarmen, og er du like glad i iskaffe som jeg er, så. Mengdene som jeg har angitt gir iskaffe som jeg synes blir passe sterk og søt. Merk at iskaffen blir fyldigere og får tykkere melkeskum om du bruker helmelk,. Nå er endelig sommeren her, og forhåpentligvis blir det mange solfylte dager fremover.


I butikkene bugner det over av ulike varianter av iskaffe , og dette er ofte. Blir god iskaffe det også,. En sunn og god start på dagen! Den smaker i hovedsak iskaffe , bare med mocca ! Den er super enkel å lage og krever ikke mange ingredienser ;) Oppskriften er.


Min mann er veldig glad i kaffe og sjokolade, og har dermed falt pladask for denne selvkomponerte kaken! Som overskriften sier så skulle jeg gjerne hatt en oppskrift på iskaffe. Liker ikke vanlig filterkaffe, men har i det siste begynt å drikke litt iskaffe , og. Close HAR DU SETT NOE DU LIKER?


Nå kan du kjøpe NESCAFÉ-produkter uten å måtte dra på butikken! Bare klikk på knappen nedenfor, så får du. En iskaffe er jo som regel en god måte å kjøle seg ned på varme dager, når vanlig kaffe kan bli litt varmt å drikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg