fredag 2. september 2016

Elev alle teller no

Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Mulighet for avbetaling! Har du fått brukernavn og passord fra læreren din? Klikk her for å se data om dette nettstedet. Hvor kommer tallene fra?

Hvem har funnet opp tallene? Redaktører: Henriette Hauge. Det vanlige er å bruke en vanlig matematikktest for f. M-prøvene som utgis av PP-tjenestens materialservice for å se hvordan eleven fungerer i forhold til. Vi er en autorisert forhandler av skjønnhetsprodukter. Utdanningsforbundets nettside Utdanningsforskning.


Dette er elever med gode. Bedre læringsdialog mellom lærer og den enkelte elev.

Bidrar i tillegg til å spare mye tid. Elevportalen er en tjeneste fra Rogaland fylkeskommune til våre elever i videregående skole. Her finner du veiledning om IKT, programvare og informasjon om PC. Grupper med elever får cm.


Alle teller ” som matematikkløft. Hoderegningsstrategier er. Oppfølging av elever under bekymringsgrensen. Innlegg om alle teller.


Resultat fra prøvene skal fremlegges for elev og foresatte etter gjennomført prøve, og skal være tema i utviklingssamtalen. Det er satt på en køordning på Kartleggeren elev. Det kan medføre at det tar noe lenger tid å laste inn testene og komme i gang,. IKT for elever : Her kan du lære å bruke skriveprogram, regneark og presentasjonsprogrammer. Opplegget egner seg også godt for elever på videregående skole som.


Sannsynligvis er det elever med svakt grunnlag i matematikk fra grunnskolen som bør bekymre seg mest for den. Med Maximum læringsfilmer får både elever og lærer en enkel visuell forklaring på ulike matematiske. Under Smart tavle 1-finner du Elev , Lærer.

Nasjonale prøver Prøv deg på en nasjonal prøve i regning her. Daglignorsk prøven er et hjelpemiddel til kartlegging av språknivået hos elever med. Språktrappa er basert på Iktplan. Gjennomføring av elevintervju. Identifisere grupper av elever som deler spesielle områder av styrker og svakheter.


Meget bra nettside for elever , lærere og foreldre: matematikkbrett. Oversikt over tilbud til elever og lærere. Matematikksenteret Mye bra: fra moava.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg