tirsdag 13. september 2016

Symbol tørketrommel

Finn symbol tørketrommel hvis du ser nå. Alle klær har en lovpålagt vaskelapp med en haug av symboler som skal hjelpe deg å vaske riktig. Vi har laget en guide til vaskesymboler! Et dampprogram i tørketrommelen som sørger for at tøyet blir tørt uten å krølle.


Dampen retter ut og ”lufter” både tørre og fuktige plagg. Tørketrommel gjør klesvasken enklere. Våre tørketromler kommer som kondens- eller varmepumpetromler.


En tørketromler drevet med varmepumpe-teknologi, fra Miele. Klesplagget kan tørkes i tørketrommel. Rensing i perkloretylen. Slike symboler trenger du egentlig ikke skjønne så mye av,. Tåler tørketrommel ( symbolet er fjernet, men kan fortsatt finnes på noen plagg).


Plagget skal tørke hengende. Se på vurderinger på SYMBOL produkter. Diplotop samler anmeldelser på produkter og beregner en poengsum for soliditet, effektivitet, pålitelighet og god valuta. Prikkene inni tørketrommel - symbolet sier noe om temperatur på tørkingen.


Jo færre prikker, jo lavere temperatur. Greit å lage symboler selv forsåvidt men lurte på om det fantes en oversikt over standard symboler til slik bruk, og evt noe eksempel på en tegning. Med tørkeballer blir klesvasken fortere tørr, og du sparer tid og penger.


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Panel Viser om produktet har display med symboler eller tekst, som kan vise programforløp, temperatur, tid etc. Alt av filter er sjekket og.


Last ned bruksanvisninger. Actrix utvalgte symboler. Whirlpools brukerhåndbøker følger med produktet ved levering. Du kan også laste ned bruksanvisningen her. For å finne bruksanvisningen.


Det er ikke alltid lett å huske hvordan alt av tøy skal behandles. Her får du vite hvilke materialer som bør unngå tørketrommelen – og hvilke som tåler den. Vaskemaskin med tørketrommel. Denne er det begrenset med plass på, så da bruker de symboler.


Noen av disse vaskesymbolene er selvforklarende,. Det generelle symbolet for tørking i tørketrommel er en firkant med en ring inni. I midten står det én eller to prikker. Symbolet med de tre loddrette strekene betyr at klærne skal henge og dryppe seg tørr,.


Moderne teknologi, stor kapasitet og flott design sørger for det beste resultatet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg