tirsdag 29. november 2016

Barista kurs

Nettkurs, klasseromskurs eller skreddersydde internkurs. Les mer her og ta kontakt! Hele landets kompetansehus. Søk gratis i Norges største og mest komplette kursoversikt.


Det er et helt kurs kun dedikert til baristaer.

Samtlige kaffekurs gjennomføres i våre kurslokaler i Tromsøgata 5B i Oslo. Hva med å gi bort kunnskap kombinert med en enestående opplevelse til en lidenskapelig kaffedrikker du kjenner? Barista – Videregående kurs. Kurset er for erfarne baristaer som ønsker å fordype seg i espressofaget. Kurset forutsetter at man har gjennomført grunnkurs kaffe eller kunne dokumentere tilsvarende kompetanse.


Cortado har også ansatte med erfaring som barista hos flere av Norges beste kaffebarer.

Antall deltagere: minimum max 6. Was ist besser als in seine Bildung zu investieren? Witten (Witten, Germany). Dette er kunnskap som helt gratis skal komme.


Få svar på disse spørsmålene, og lær å lage kaffe som en ekte barista , på baristakurs ! Hva er håndbrygg og aeropress? Eine Übersicht über die Kurse in Berlin und Hamburg. Maksimum deltagere per kurs for en tett oppfølging med din baristatrener.


Kurset gir en grunnleggende innføring på espressomaskinen og lærer deg å brygge gode. Når du har registrert deg og fullført betaling vil du motta en bekreftelse på epost. Hva kan du forvente av ditt 5-dagers baristakurs ? Fyldig og bittersøt espresso med aromaer av sjokolade, nøtter og lakris.


Etter en intens periode med oppussing i samarbeid med Haugars folk, endte lokalet som et. Im Anschluss an die Tagesseminare erhalten Sie einen Kursreader sowie ein Zertifikat über den besuchten Kurs.

Egner seg godt både alene og med melk. Du und deine Siebträgermaschine seid euch nicht mehr fremd? Kundestøtte for billettkjøp.


Dette kurset gir en grunnleggende innføring i barista -ferdigheter. In diesem Kurs wollen wir uns auf die verschiedenen Schäumtechniken konzentrieren. Und auch an die eine oder andere Caffé-Variante habt ihr euch schon ran getraut? Vi starter med å lære om kverning, dosering, tamping og smak av espressokaffe. Vad deltagare har att säga om kurserna Kursen hålls av engagerade lärare och.


Steg Att vara barista är att kunna konsten att öppna kaffets smakfulla värld för andra. Andrés López kommer opprinnelig fra Colombia og har verdifull erfaring fra flere virksomheter innen kaffe. Han har blant annet jobbet som barista og brenner ved det.


Dato for kurs finnes i kurskalenderen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg