torsdag 24. november 2016

Hvordan lage iskaffe mocca

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Smelt eventuelt mørk sjokolade i vannbad. Ha alt i blender, men kaffe til sist. Serveres i glass med sugerør. Ismocca Perfekt iskaffe i sommervarmen!


Eller en karibisk variant med smak av kokos. Du kan også lage kaffe med fløte på is, da får du en frappe. ALI on the rocks er en deilig iskaffe som er enkel å tilberede hjemme.


Et glass med iskaffe er en herlig avkjøling i sommervarmen for deg som elsker kaffe! Se oppskrift på hvordan du lager iskaffe. Mocca er et begrep i kaffens verden.


Det stammer fra byen Mocha i Yemen der de kjente kaffesortene ble skipet ut. TINE IsKaffe Mocha ristes og nytes iskald. Snart er sommeren her, og hva er vel bedre enn å sitte på kafé med en deilig iskaffe ? Her er et tips på hvordan du kan lage din egen iskaffe med tre enkle ingredienser. Det du trenger er: – Kaffe (avkjølt) – Melk – Isbiter.


Da mener jeg sånn ordentlig, smaker likt som på kafè. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


Mengdene som jeg har angitt gir iskaffe som jeg synes blir passe sterk og søt. Frappuccino med lettmelk eller skummet melk. Slik lager du en kaffe mocca. Hemmeligheten til å lage fantastisk god iskaffe ! Enkel oppskrift som garantert gir deg vann i munnen.


Om du skal lage kaffe mocca basert på presskanne så bør du lage kaffen sterk. Embed I denne videoen får du oppskriften på en Kaffe on the rocks. Publiseringsdato : Trinn 1: seks.


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Oppskrifter for iskaffe oppskrift. Leter du etter kaffe du kan lage hjemme? Håndbrygg av iskaffe er en enkel måte å brygge fyldig iskaffe med mye smak på – ett glass om gangen. Jeg er et skikkelig kaffemonster og nå får jeg konkurranse av Keeper’n som har lagt sin elsk på iskaffe.


Bli bedre på å lage god kaffe. Den beste kaffen lager du hjemme. Her får du noen gode råd til hvordan du kan gjøre den enda bedre! Du trenger ikke gå på kafé og betale dyrt for å nyte leskende iskaffe. Med enkle midler kan du lage det hjemme ved kjøkkenbenken.


Måtte ut på kjøkkenet for å lage mer. S føler jeg ikke får vekk disse røde nuppene uansett hvordan jeg gjøre. Når det er varme og finvær, er det ikke alltid det frister med rykende varm kaffe. Men iskaffe kan derimot være helt himmelsk. Du lager iskaffe enkelt selv.


Kaffe smaker nydelig over isbiter, med eller uten melk. Hvordan lage god iskaffe. Iskaffe blir godt med tre triks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg