tirsdag 1. november 2016

Landlige kjøkken

Liker du den klassiske landstilen kombinert med moderne elementer? Da vil du elske vår kjøkkenmodell Herregaard Inframe! La deg inspirere av vårt utvalg av spennede kjøkkenløsninger i landlig stil.


Ta gjerne turen innom vår butikkutstilling for en uforpliktende. Det er en stund siden jeg har vist bilder fra kjøkkenet.

Men her kommer noen bilder av gamle, kjære bruksting. Kokeboken er en hyllest til mormors gode mat og markens grøde, hvor det jordnære kjøkkenet er gjennomgangstema. Gleden ved å plukke bær og sopp og ta vare på.


Et moderne landlig kjøkken Det moderne landlige kjøkken er et hyggelig kjøkken , som signaliserer overskud familiekos og hjemmelaget mat. Et landlig kjøkken oser. Da er Rimini-vinkelkjøkken fra Kvik den rette kjøkkenløsningen for deg.


Wow - for en forvandling, såååå utrolig flott det ble!

Jeg holder selv på med kjøkkenet mitt. Har fått spraylakkert i hvitt, men først et. Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter!


Sendes innen 2‑virkedager. Når du velger Grå Kvadrat, har du mulighet til å velge glassdører til overskapene på det landlige grå kjøkkenet , slik at du får en innbydende vitrinelook. Her kan du la deg inspirere til ditt nye kjøkken. I det gamle huset på landet har Ida Hansson fornyet det landlige kjøkkenet i retro stil og redesignet og malt gamle møbler med Jotuns farger. Ville ha landlig stil på kjøkkenet.


Klikk deg inn og stem på den du mener fortjener å bli kåret til. AUBO leverer Køkken, Ba Bryggers og Garderobe i alle prisklasser. Intet er for stort og intet er for småt.


Det skal bare passe til dig. Rustikke og delikate fronter med frest perlestaffprofil. Dette kjøkkenet passer like godt i en byleilighet, som i en fjellstue. Det landlige preget skaper stemning.

Les mer om landlige kjøkken. Sigdal har produsert kjøkken gjennom år. Det gode håndverket, teknologien og designet har vært en bærebjelke for et av Norges mest velrenommerte. Ett bilde fra vårt kjøkken i dag.


Er enda på utkikk etter noen lamper å ha over bordet, jeg tok bare disse. Landlig kjøkken Sissel og Jostein hadde lenge drømt om et landlig liv. Filleryer, malte gulv, blonder og panel er elementer som skaper den landlige følelsen. Det var nettopp pusset opp da familien overtok huset,.


I dag har jeg en anbefaling å komme med. Anki, en av mine gode bloggevenninner, har startet nettbutikken Landlige Hjem. Vi har også et stort sortiment for. Det var synd du ikke fikk vært med på giveawayen da den var!


Kjøkken fra Drømmekjøkkenet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg