torsdag 10. november 2016

Terrassebord grå

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Maxbo har alt av listverk. Terrassebord Strix 28x1mm impregnert møreroyal grå rg. Velg byggevarehus Balkongtopp skrå grå 34x1mm MøreRoyal rg.


Signatur terrassebord er sortert ut av førsteklasses furuvirke og høvlet med særegne små riller. Etter impregnering er det påført ett strøk med Jotun Industri. Royalimpregnering er trykkimpregnering med miljøvennlig impregneringsmiddel uten krom og arsenikk. Hos MAXBO finner du terrassebord i ulike dimensjoner og utførelser som passer ditt behov. Kjøp på nett eller i butikk.


Når kvalitet er viktigst! Alvdal Royal terrassebord er spesialbehandlet i en kombinert olje- og tørkeprosess. Ved påførsel av ny olje vil fargen komme. For at vi skal kunne vise deg riktig priser, utvalg og lagerstatus, må du velge en butikk.


Det gjør du ved å velge fra listen nedenunder eller ved å skrive inn. Royal Fjellgrå Duo terrassebord har en rillet og en glatt høvlet overflate. Sjekk ut terrassebord grå. Den benyttes i hovedsak som. Signatur – Dette er i utgangspunktet et vanlig CU-impregnert terrassebord som så er behandlet med grå beis.


I tillegg er den høvlet med litt fine riller, slik at. Hadde lurt på om grå nå gjorde at jeg. Den grå trenden er i skuddet blant dem som ønsker et. Skal du bygge terrrasse og lurer på hvor mange løpemeter terrassebord og hvor mange skruer du trenger.


Kebony brukes ofte til terrassebord i barnehager siden treet tåler mye, ikke inneholder giftstoffer og heller ikke blir for varmt om sommeren. For selv om vanlig impregnert terrassebord teknisk sett ikke krever vedlikehol. Signatur Grå gi et utegulv med et trendy og lunt utseende som passer godt både i store og små uterom, og gjerne i kombinasjon med. Samtidig gir Accoya uovertruffen.


Til nå har bordene blitt levert. Accoya terrassebord kan blant annet skilte med års sopp- og råtegaranti, minimal sprekkdannelse og god formstabilitet. ECOP - EcoProdukt ROYAL. FDV – Forvaltning, drift og vedlikehold - FDV_ terrassebord og bryggedekke.


TERRASSEBORD FURU 28X1ROYAL GRÅ M. Royal Brun Duo terrassebord har en rillet og en glatt høvlet overflate. Vedlikehold: Vi anbefaler ett strøk med grå Osmose treolje eller Jotun Trebitt terrassebeis etter montering av gulvet. Dersom ikke bordene behandles etter montering.


Alle har UV-beskyttelse. Fargepigmentene ligger i oljen og kokes inn under royalprosessen på alle sidene av trevirket. Fiberon er et slitesterkt og vedlikeholdsfritt terrassegulv.


Fiberon terrassebord er produsert av resirkulerte materialer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg