mandag 24. juli 2017

Felle et tre

Vi tilbyr kostnadsfri befaring. Lurer du på om vi kan hjelpe deg? La oss ta en uforpliktende prat. Enten du skal felle et lite tre i hagen, eller rydde i skogen rundt hytta er sikkerhet viktigst ved felling av trær.


Her får du Stihls beste tips.

Har du et tre med større diameter enn centimeter på tomta, har du ikke lov til å felle det. Forbudet mot felling av trær i Oslo er enda strengere. Arbeidet er tungt, og det utløses store krefter.


Men kan du bruke ei kjedesag, er det en oppgave som kan løses. Det er alltid viktig å ha klart for seg hva som er rimelig pris for et håndverk før det settes i gang. Det gjelder også så klart for trefelling.


Prisen for å felle et tre varierer med faktorer som hvor stort treet er, hvordan vi sikkert kan felle det, skal vi rydde bort kvisten og stokken, tilgang for.

En mann i 60-årene omkom søndag i en ulykke knyttet til felling av et tre under en dugna melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Vi viser deg hvordan du feller et tre slik at du har full kontroll hele veien. Manuell fellingsteknikk. Når man feller et tre vil man vanligvis kontrollere fallet slik at treet kommer ned der man vil det skal falle.


I naturen er ikke alle trær. Sjekk om du må sende byggesøknad for å felle eller beskjære tre på privat grunn. Vi må fjerne en edelgran.


Kutte ned trær i nærheten boliger, kraftledninger eller andre viktige eller potensielt farlige konstruksjoner krever en kontrollert fall. Motorsager kan hjelpe deg skjære gjennom kratt, rydde opp døde høsten og skape en stabel av brann ved til vinteren. Av og til må du kanskje kutte ned et tre. Advokaten forklarer: Skygger naboens tre for solen eller utsikten?


Kan du kreve at naboen feller et tre som skygger for solen? Plikter du å felle et tre. Du kan ha rett til felling av naboens trær gjennom naboloven. Reglene er ikke absolutte.

Ulempen et tre påfører naboen veies alltid opp mot hvilken. Står du ovenfor beslutningen å felle et tre i Oslo-området? I så fall har du kommet til riktig sted!


Har du tenkt å begi deg opp i trærne med motorsag? Hva sier mor (ell kone) til dette? Jeg vet det er dyrt å få det gjort, men. Da mener jeg ikke bare kappet ne men helt fjernet.


Hva koster det å felle et tre ? Det kommer an på hvor lang tid det tar, det. I gjennomsnitt bruker vi timer på å. Anquetil skrev: Er det lov å spørre sånn ca hva du betalte for å få felt de trærne? Skal felle noen trær selv,men usikker hva det koster. Vanvittige bøter om du feller feil tre langs nabogrensen.


Naboen som på Sørlandet felte trær ulovlig på naboens. Det er kanskje ikke alt man bør gjøre uten kyndig hjelp. Og en som er, etter min mening, ekstra flott.


Den vil dugnadsgjengen høgge ned. Noen som veit hva det koster å felle et rimelig stort tre som skjemmer ut hagen min?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg