mandag 24. juli 2017

Svanemerket no

Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Mulighet for avbetaling! Svanemerket har utarbeidet miljøkrav for en rekke forskjellige produktgrupper.


Bruk menyen til venstre for å finne den produktgruppen du er interessert i. I Norge ble Stiftelsen Miljømerking opprettet av Barne-, likestillings- og. Det finnes flere tusen svanemerkede produkter innenfor nesten produkt. Hva skal til for å svanemerke en bolig.


Les også: Peis og peisovn øker innetrivselen. Renhold i Oslo, Akershus, Follo og Østfold. Jobber for å bevare det biologiske mangfoldet, for bærekraftig ressursbruk, en hverdag uten miljøgifter og for. Egner seg godt for møblerte flater hvor frynsene får med seg smuss fra kantene.


Kan brukes tørr fuktig og våt. For produktinformasjon eller for å avtale time for tegning av ditt kjøkken, ta kontakt med en av våre forhandlere. Alle forhandlerne er kvalifiserte rådgivere som.


Miljømerkede varer og tjenester, miljøsertifiserte bedrifter samt leverandører av miljøvennlige tjenester. Ambisjonen har alltid vært at AJ Produkter skal være en ledende leverandør av kontor-, lager- og. Vi jobber med kontinuerlig testede og nøye utvalgte miljøtilpassede materialer for lang holdbarhet. Verdens nordligste førsteklasses hotell, Radisson SAS Polar Hotel - Spitsbergen, skal bli svanemerket. Men det er mer som må til for å få Svanemerket.


NOWAS AS er Norges største total leverandør av profesjonelt vinduspusserutstyr. Vi er spesialisert på utstyr til vinduspuss. Hos NOWAS AS finner du landets. Nyheter og innsikt om svanemerket.


Svanemerker renholdstjenesten Eurest tar nye steg for å sikre en mer bærekraftig. Bodoni AS har lisens som svanemerket trykkeri. Dette betyr at vi oppfyller Nordisk Miljømerkings strenge krav til valg av blant annet råvarer som papir, kjemikalier. Nå kan du sette sparepengene dine i svanemerkede fond.


Da investerer du i bedrifter som jobber godt med bærekraft. SEB og Handelsbanken er de første som. Elite Service Partner AS Nordisk Miljømerkelisens utstedt av Stiftelsen. Coor har svanemerket hele spekteret av renholdstjenesten sin i Norge.


Som en svanemerket renholdsvirksomhet jobber vi kontinuerlig med å redusere klimabelastningen. Frem til i dag har bankene selv administrert merkingen av sine fond. Miljøhensyn er viktig for oss i det daglige arbeid og det vi leverer gjennom hele kjeden.


Generelt er våre møbler og løsninger kjent for god estetikk og optimal. Lurer du på hvilke av de norske produktene som er svanemerket ? Eller hva som må til for å få svanemerket på f. Svanemerkede produkter hører til de minst miljøbelastende produktene i sin kategori, og de oppfyller både miljø- og helsekrav.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg