fredag 21. juli 2017

Origo kjøkken

Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter! Alle våre kjøkken , bad og garderober leveres av Origo Interiør. Utseendet vil altså ligne på en typisk flislagt benkeplate på et kjøkken.


Det tyrkiske kjøkken er verdt ett besøk. Bygget med Origo — sosiale nettsteder for alle. AKUSTISK ONSDAG på Sørensens Kjøkken på Lillestrøm Kultursenter. Ensjø får sin andre kjøkkenbutikk nå i oktober.


Nordmenn ligger i verdenstoppen når det gjelder betalingsvilje og kjøkken. Dette bildet er tatt på kjøkkenet i ungdomshuset på Vindsta på midten av -tallet. Vi har endelig bestemt oss for hva slags type vask vi skal ha på det nye kjøkkenet vårt. Men, vi klarer ikke å finne en slik vask!


Synd de ødelegger så voldsomt, for de er utrolig fine, disse musene som tar turen opp på kjøkkenbenken. I dag har jeg gjort et lite eksperiment. Nemlig fått tegnet kjøkken til rekkehuset både hos Kvik, og hos Ikea. Og som alle de andre Origo. Ja det kan minne litt om mitt kjøkken …. Foreløpig står det stablet litt mer.


Jeg trengte en arbeidsbenk og gulvplassen på kjøkkenet er romslig. En frittstående kjøkkenøy fra Ikea ble dermed løsningen. Har vært på ferie til Tyrkia, og deltatt på to tyrkiske aftener. Der fikk vi servert tyrkiske nasjonalretter, noe som var helt utrolig godt. På en tur til korea kom jeg over dette gamle kjøkkenet som var vanlig med på landsbygda i gamle dager.


ORIGO lengde med maljer 2-pk. Luftig fresh vårgardin med hullmønster. I laserskåret fuskemokka. Dette er hentet fra Øvre Verket Ulefoss og arbeiderboligene.


Det er alltid godt å komme tilbake fra ferie. Det å glede seg til å komme hjem er ingen dårlig følelse. Housegard Origo er den nye generasjonen smarte røykvarslere. Origo er en trådløs, seriekoplet kombinert røyk- og temperaturvarsler.


Dette stripete mønster som gir en fargerik aksent kan kombineres til en hvilken som helst porselenserie. Et iøynefallende mønster som. Origo kan enkelt kombineres med andre porselenserier på grunn av deres brede spekter av farger.


Finnes i forskjellige størrelser. Serien har blitt en fantastisk klassiker og er designet av Alfredo Häberli. Passer både til hverdag og fest! Design: Alfredo Häberli. Tenk på kjøkkenet du har tilbrakt så mange timer i eller barnerommet der du lest historier til barna har sovnet.


Oppvarming i leiligheten vil bli levert som vannbårent anlegg med gulvvarme i stue, kjøkken og gang. Iittala Origo krus, cl, oransje 19NOK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg