onsdag 27. desember 2017

Kjøleskap for kaldt

Lagervarer leveres neste virkedag. Sammenlign pris med oss! Lær om produktinnstallasjon, vedlikehol og feilsøking ved å bruke våre søkealternativer.


Mitt kjøleskap er for kaldt ? Eller er det rett og slett for varmt? Hva er konsekvensene av en for kald eller varm kjøleskapet ?

Er mitt kjøleskap for full? Forsikre deg om at det er nok rom for luftstrøm i kjøleskapet eller fryseren. Hvis du har et smekkfullt kjøleskap , fylt med varer som kanskje holder romtemperatur,. Sett gjerne gryten i kaldt vann før du setter den i kjøleskapet.


Driftstemperatur for kjøleskap ? Det var normalt at skapet stopper hvis det mister strømmen, og at de tikke starter igjen med en gang hvis det er kaldt. Mattilsynet har ansvaret for å sjekke at dagligvarebutikkene har riktig temperatur i sine kjøleskap og frysere. Men temperaturen i kjøleskapet hjemme.


Skapet står på et kaldt og fuktig sted.

Da kan det være en god idé å gjøre det nå! Hvis kjøleskapet holder en høyere. Direkte fra eget lager til lavpris.


Siden det er så mange oppegående folk her spør jeg her i stedet for å ringe profesjonelle folk. Oppdaget her i går at kjøleskapet ikke er kaldt lengere. Kombiskapet vårt har kollapset. Det jobber og går som bare det, men kaldt blir det ikke. Fryseren ligger på tretten grader pluss, på fredag var det minus eller.


Jeg er ikke veldig overrasket. Mange tenker nok ikke mer over dette enn at det skal være kaldt i kjøleskapet og skikkelig kaldt i fryseren, sier. Her oppbevarer du allerede tilberedt mat eller mat som ikke trenger så lave temperaturer. En årsak til at kjøleskapet ditt fryser kan være at rommet det står i er for kaldt. Et kjøleskap skal helst ikke stå kaldere enn ti varmegrader,.


Har et intregert kjøleskap (mener det er av merket Whirlpool). Ser ut som veggen inni kjøleskapet er kaldt. Så er kanskje elementer bak veggen? Vårt kombiskap har en sånn automatisk avisningsfunksjon som det var noe galt med. Er det et kombiskap du har?


Den fjernet is fra fryseren, men det ble for kaldt et.

Det er for kaldt der for en liten kjøleskapsmotor. Om du ser i manualen så står du romtemperaturn kjøleskapet skal ha. Kjøleskap er en omvendt varmepumpe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg