tirsdag 26. desember 2017

Vinskap integrert

Håndlagde møbler av vintønner. Et must for alle vinkjennere. Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser.


Stort utvalg av vinskap av som dekker de fleste behov. Finn ditt vinkjøler hos oss! Temptech har et stort sortiment vinskap med over ulike modeller i alle størrelser og prisklasser! Vi har vinskap for innbygging, for full integrering i kjøkkenet.


Et integrert eller frittstående vinskap fra Temptech og Master gir en optimal lagring av din vin til rett temperatur. Med vinskap fra Miele holder vinen alltid riktig temperatur og kan dermed nytes til det fulle. Frittstående, integrert eller for plassering under benk? Innebygde vinskap fra blant annet mQuvée, Climadiff samt deres premium varemerke, Avintage. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Vinkjøleskap - Kjøp det her. Er du på jakt etter et vinkjøleskap? Kvalitetsvinskap med et eksklusivt utseende med sotet glassfront med integrert hå. Isbitmaskin: Den automatiske IceMaker med integrert vanntank produserer opptil 1isbiter per dag.


Kan brukes både frittstående og integrert. Vinskap som integreres under benk med sokkel foran. Lufting i sokkel med ventilasjonsgitter. Full kontroll over kjøleskapet med bare en lett berøring, ved hjelp av den avanserte touch-betjeningen. I tillegg gir LCD-displayet.


Kjøp vinskap hos POWER - Nordens nye elektrogigant! Hos oss finner du like lav pris på nett og i butikk. Om valg av vinskap : Når det gjelder vinskap kan det ofte føles som en liten jungel i forhold til hva man skal velge. Stor-liten-innbygging-frittstående-lyd-farge.


Stilig vinskap med sort kabinett og sotet, UV-beskyttet speilglassdør med integrert håndtak. Innvendig LED-belysning,. Se tilbud på vinskap hos euronics. Europas største elektrokjede. Integrert eller frittstående?


Hva du velger, er først og fremst et spørsmål om hva som passer i. Et naturlig valg er under kjøkkenbenken. Dette vinskapet er laget for integrering og monteres som en del av et høyskap eller under en benk. Har spesialglass beskytter vinen mot utvendige UV-stråler samtidig som det er nydelig opplyst av ledlamper som er integrert i. Vestfrost FZ414W er et vinskap til vinentusiastene som ønsker den best mulige. Vinskapet har en temperatursone og døren kan hengsles om. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.


Sammenlign pris på vinskap. Vi hjelper deg å velge blant 1varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg