mandag 11. desember 2017

Lys til speilskap

Finn vakre lamper som passer til det meste. Smarte og elegante løsninger til badet. Stearinlys som skaper god stemning! Ta en titt på våre speilskap til baderommet i en mengde ulike designer og størrelser! Her får du praktisk oppbevaringsplass og speil kombinert i ett møbel.


På denne siden finner du speil og speilskap spesielt egnet til ditt baderom. Speilene fås både med og uten skap og lys. God kvalitet til lave priser. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Hos oss er de fleste speil beregnet til en møbelserie, men det er ikke noe i veien for å benytte dette som. Speilskap leveres i mange ulike fasonger og former. Gir verdifull oppbevaring over servanten. Anerkjente merkevareleverandører. Tråler nettet etter belysning til badet.


Vil jo ha lyset frem, over. Gir i tillegg til god speilbelysning en spennende lyseffekt over speilet og flott belysning nedover servanten. Skapene kan leveres med LED-lysplate eller lystopp. Speil med vertikale, integrerte lysfelt.


Alltid lave priser og et stort utvalg! Se våre speil og speilskap i forskjellige design og størrelser. Riktig speil setter stilen på badet og gir både lys , dybde og romfølelse til badet ditt.


Trenger du ekstra belysning på badet kan du velge et av våre moderne speilskap med innebygd LED- lys. Bak døren i Grete speilskapet finner du glasshyller. Grete bad oppsett i hvit høyglans lakk, er designet i et lekkert og klassisk design.


Vi har stort utvalg av speil og speilskap til hvert baderomsinnredning. Velg mellom størrelserpå speil og speilskap. Lys opp speilet med lystilbehør og oppgrader. Baderomslamper til montering over speil.


Lamper over speilet sikrer god belysning i det området,. To dører med speil på begge sider. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Lys leveres både til speil og speilskap. Sammen me lys har vi mye tilbehør til ditt baderom.


Velg design og form etter eget smak. Inne i skapet er det justerbare. Lystlist på toppen og i. Legg til i utskriftliste. Bygghjemme lever opp til Trygg. Velg speilskap fra øverste hylle eller fra hyllen som passer deg best.


Lurer du på noe, kontakt oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg