fredag 29. desember 2017

Rense bunadsølv

Stort utvalg av bunadsølv til gode priser! Norsk Nettbutikk Med Stort Utvalg Av Klokker Og Ur. Rask Levering - kjøp Nu!


Ikke alt bunadsølv skal være det - som for eksempel Telemarksølvet som skal være litt oksidert - altså mørkt i kriker og kroker, fortsetter han. Finn bunadsølv til bunaden din her. Dette gjer du – uansett om du har kvitt, forgylt eller oksidert bunadsølv : 1. Fyll ein plastbolle med lunka vatn, nokre. Hvordan rense bunadsølv. Nå er det ikke lenge igjen til nasjonaldagen – og det er på tide å finne frem finstasen.


Hvis du ikke har bunad eller hvis den har. Her har vi fått innsendt et tips som går på å lage et enkelt lite vannbad for pussing. Det er mange ulike produkt i salg for å rense sølv, men vær forsiktig da rensemidlene lett kan bli for sterke,. Bunadsølv må oppbevares tørt,. Skal du bruke bunad på 17.


Les ekspertenes beste tips til hvordan du kan pusse sølv, sko og søljer. Les hvordan du tar vare på bunadsølvet, med stell av bunadsølv. Bjørklund fører bunadsølv fra distrikter! Harald Horvei hos Sylvsmidja på Voss jobber med å reparere bunadsølv.


Her er hans tips for å få skinnende blankt bunadsølv til 17. Invendige hekter kan sitte på bunaden. Vi har produktene du trenger for å rense og polere smykker og bunadsølv. Det finnes mange versjoner av metoden vi har testet i videoen over også. Vi bestemte oss for å følge.


Sådan renser du sølvtøjet Samvirke. Dette tipset gis også av sylvsmidja som lager bunadsølv. Gid nå var det gøy med sølvpuss.


I anledning puss og oppbevaring av bunadsølv , så vil anbefale våre Pussekluter (stk). Dette er egentlig engangskluter, men de kan brukes flere g. Nå har ikke jeg bunadsølv da, men mange andre smykker i sølv, ørepynt, armbån ringer etc. Jeg bruker rensemiddel for kaffetraktere, blander innholdet av én. Spør derfor oss om råd for akkurat din type bunadsølv før du behandler sølvet selv.


Bruk alltid egnede rense og pussemidler til formålet. Disse elementene finner man igjen på sølvet. Til den lyse bunaden blir det brukt lyst og forgylt sølv.


URMAKER MED EGET VERKSTED og nettbutikk, rens, polering og rep av ur, sølv og gull - Her alt sølv til Lundebydrakten! Oppbevares gullsmykkene åpent på et varmt. DAVID-ANDERSEN Gullsmed med smykker, diamanter, design og kvalitet som spesialitet.


Vårt mål er å skape en vakrere hverdag. I møtet med David-Ander.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg