torsdag 28. desember 2017

Støpe benkeplate

På utkikk etter benkeplate til ditt hjem? Hei Jenny, Det er fint mulig å støpe betong i alle mulige farger ved å blande inn fargepulver eller flytende fargestoff i betongblandingen før støp. Lei av laminat i kjøkkenet? Da kan du ta saken i egne hender og støpe ei benkeplate i betong.


Det er et billig materiale som er lett å forme. Kan du bruke treplate, kan du også bruke betongplate. Lag deg en benkeplate , bordplate eller sitteplate på en benk for den del. Materialliste: Kryssfiner, lekter, 2” plast, gaffateit, armering. Uansett om du vil støpe en lekker benkeplate , et utekjøkken eller dine egne hageheller, så les med her.


En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av disse betongprosjektene. OXSTEN Spesialtilpasset benkeplate 3. Er det ved å støpe en liten nese i fremkant? Jeg ser du ikke har omlegg i armeringen. Broderen har benkeplate i betong på kjøkkenet sitt som han har laget selv. Den lengste platen er vel rett over meter.


Han har brukt svart betong med mye svart. Velg benkeplater mellom laminat, kompaktlaminat, heltre, Avonite eller Quartz. Du kan få dine benkeplater tilpasset helt etter dine behov og ønskemål.


Så en kjempebra tutorial på det nettop. Jeg drømte om benkeplate i betong tidligere. Nå drømmer jeg om å støpe mine egne hageheller. Start en liten betongelement-fabrikk hjemme.


Benkeplate , bordplate, peisinnramming. Sett ditt personlig uttrykk på kjøkkenet eller badet. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg.


Kjøkkenbenken er utsatt for daglig slitasje, det krever at du velger riktig behandling, om du ønsker en benkeplate som holder seg pen over tid. Våre benkeplater i stein lyser opp kjøkken- og baderomsmøbler. Vi vil hjelpe deg med å finne et Granitop-produkt. Med en støpt betongbenkeplate får kjøkkenet et spesielt og personlig utseende. Det å støpe benkeplaten er et ekte håndverk som du også kan.


Møbler i betong er supertrendy og passer godt til en avslappet og skandinavisk stil. Her finner du oppskrift for å kunne lage din egen. Støping av benkeplate I kveld har vi støpt benkeplaten til halvøya.


På forhånd hadde Vilikke-mannen snekret forskaling og lagt på plast. Våre laminatbenkeplater har et belegg med respatex i tykkelse, opp mot 7mm som kan limes på ønsket kjerne. Vi bruker mest spon, men limer også på kryssfiner. Denne inspirasjonbeskrivelsen kan også brukes til å støpe en vakker bordplate.


Stilig benkeplate i betong Hva inspirerer deg? Vil du lage ditt eget utkjøkken? Her kan du se hvordan familien Dybro laget sitt eget hagekjøkken, og hva du bør tenke på. Har en plan her om å støpe bordplate med hull til trebein, men bein også i betong hadde gjort seg. Jeg lager fortiden benkeplate i hvit betong ,. Det er mulig å støpe betongbenken selv, men mange som prøver seg blir skuffet.


Slik kan du få en unik benkeplate ingen andre har. En mørk benkeplate i heltre gir kjøkkenet et eksklusivt preg og er med på å løfte hele rommet visuelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg