fredag 12. oktober 2018

Moderne kjøkken

Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter! Finn moderne kjøkken nå på Kensaq. Schmidt tilbyr et enormt utvalg av kjøkken kombinasjonsmuligheter, så du kan sette sammen det moderne kjøkkenet , som passer perfekt for deg og ditt hjem.


Leter du etter et moderne kjøkken ? Finn kjøkkeninspirasjon hos Drømmekjøkkenet!

Få et moderne kjøkken med funksjonelle og slitesterke elementer. HTH har drømmekjøkken i vakre designer. Har du lyst på et velorganisert kjøkken i moderne , men hjemmekoselig stil? Julia ville ha en kjøkken - og spiseplassløsning som er moderne og funksjonell, men som. Uno kjøkken fra Sigdal er en stilren og enkel serie med slette fronter og smarte detaljer.


Se detaljer og muligheter. Oppdag mulighetene tilbudt av Silestone for moderne kjøkken og moderne kjøkkendesign. I Bergen har Kvänum etablert Vestlandets flotteste og mest unike utstilling for deg som skal pusse opp eller bygge nytt.

Kjøkken , ba garderobe og interiør. Horisont kjøkken har innfreste grep for et delikat og moderne uttrykk. HTH- kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt, hvor det moderne livet leves.


Vår lidenskap er å utvikle kjøkkendesign med en wow. Hos Elkjøp finner du et stort utvalg av ulike Epoq-kjøkkenløsninger. Det moderne landkjøkkenet kjennetegnes ved fine detaljer som rammedører, håndtak og kokekar på åpne hyller. Få inspirasjon til et hyggelig og moderne.


Ute etter nytt kjøkken ? Vi har alt fra moderne kjøkken i tidsriktige farger, til klassiske og elegante kjøkkenløsninger. Bestill en gratis tegnetime i dag! Nysgjerrig på et moderne kjøkken ? Solid fra Drømmekjøkkenet finnes i moderne peppergrå. La deg inspirere av vårt utvalg av spennede kjøkkenløsninger i moderne stil. Ta gjerne turen innom vår butikkutstilling for en uforpliktende.


Ut med stuen, inn med kjøkkenet ! Slik går det når moderne mennesker oppgra­derer en klassisk villa til et liv for fremtiden.

Små smarte grep gjør at det moderne kjøkkenet passer perfekt i den klassiske jugendvillaen på Nordstrand. Kombinasjonen av moderne og tradisjonell. Den beste delen av festen, og av livet, foregår på kjøkkenet. JKE Design skaper derfor kjøkken som integreres i livet ditt og blir hjemmets naturlige samlingspunkt.


Adina, mannen og barna bor i et herlig gammelt hus i Oslo – det er fullt opp av masse sjarm og fine detaljer. Det er kalt alle moderne kjøkkeners mor, og flere av verdens betydelige museer har kjøpt det inn. Nå får vi også et såkalt Frankfurter- kjøkken i Norge. Det er mange ulike stilarter du kan ha på kjøkkenet.


Les re:members stilguide her. Moderne kjøkken , retro kjøkken , eller kanskje landlig kjøkken ? Ved å tenke annerledes forvandlet Marianne Haga Kinder det gamle kjøkkenet totalt. Sjekk den stilige løsningen.


Höganäs tilbyr et stort tilbud av moderne og klassiske fliser for kjøkken , baderom, hall, gulv inne og ute. Moderne køkken med låger i hvid kombineret med gavle og udvalgte greb i lys eg. Orra Opaco er et kjøkken uten knotter, med et flott dansk kjøkkendesign.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg