mandag 8. oktober 2018

Spilehimling eik

Sjekk ut spilehimling eik. Har sett endel bilder av spilehimling i eik og bambus og synes dette er veldi flott. Heltrespiler I Eik , Osp,Ask, Furu og Gran. Leveres ubehandlet, eller oljet. Er det noen som kjenner til hvordan dette utføres?


Eikegulv 15x1Select Graphit Light. Europeisk eik , ubehandlet. Kvistren, til frisk kvist, samt enkelte reparerte kvister. Diverse dimensjoner og kvaliteter, pris på forespørsel.


Til de fleste prosjekter leverer vi spiler i ask eller eik. Dimensjoner er ofte prosjektavhengig, men tykkelser går gjerne i 2eller mm. Sanden varesenter i Arendal Øydna- spilehimling Eik og Øydna-kledning Eik. Trespiler i amerikansk hvit eik. Norsk produsent av eikegulv og andre edle treslag.


Markedsledende sortiment i trevirke, og distribuerer effektivt over hele landet. Kan leveres i heltre Furu, Eik , Ask og Bjørk. Arendal Listehøvleri AS produserer trespiler til spilevegger og spilehimlinger i alle treslag og dimensjoner. Vår kunnskap og erfaring hjelper deg til å velge.


Massiv eik , svartbeiset Mellbye Arkitekter Acusto. Nordlyskatedralen Massiv Lerk spilehimling Link Arkitekter Ulf Kirvijervi. Spiler brukt på vegger eller i himling gir god akustisk demping. Spiler leveres i ulike tresorter og valgmulighetene er mange ved valg av akustisk duk bak. BjørkStatoil gjestehus Øydna-veggpanel Bjørk Øydna-gulv Eik Bjørkepanel Behandlet med panel-lakk Aavatsmark sag.


Vi har fått fine bilder av en kunde som er veldig fornøyd med eik levert av Løvtrespesialisten til bruk i deres inngangsparti på huset. Kunden har selv oljet for. Jønland AS har lang erfaring med prosjektering, produksjon og levering av spilehimling og spilevegger. Både til små og store byggeprosjekter.


Brukes som spiler i trapper, håndrekker, rekkverk mm. I denne gruppen er samlet diverse spiler og rundstokk. Spilehimling , Heltre, Eik og Osp fra FINN. En spilehimling leveres gjerne med en brannimpregnert trekonstruksjon, med isolasjon og akustisk duk.


Montering av spilehimling er et tidkrevende arbei men så blir det flott da. Her blir det brukt eikespiler. Det er høyt under taket, en spilehimling i eik som strekker seg fra stuen og ut på terrassen, og som står i en flott kontrast mot det litt lysere gulvet. Metallhimling, rasterhimling og klimahimling.


Foldevegger og mobile vegger. Rustikk spilehimling , heltre fingerskjøtt eik heltrespiler i eik produsert av eik med kvist og mere fargespill enn standard. Utvendig red western cedar trekledning, oljet. Innvendig Eik laminert spilehimling , brannimpregnert og lakkert. Trykk på bildene for større bilder.


Tøftum Innredning er i dag en ledende innredningsentreprenør med systeminnredninger som spesialfelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg