tirsdag 2. oktober 2018

Reparasjon hvitevarer

Det er billig å handle hos oss. Skousen matcher laveste nettpris. Helt enkelt - les mer her. Gratis levering til fortauskant. Vi vet at det er en påkjenning, når et produkt plutselig slutter å fungere.


Avhengig av den enkelte situasjonen, kan du få reparert varen, tilsendt ny. LG og Whirlpool vil ikke svare på hvor mye det koster deg å reparere deres hvitevarer. Også verksted-kjeden Elesco hemmeligholder sine priser. Spesialservice As utfører reparasjon og delesalg av hvitevarer til kunder i Stavanger, Sandnes og nærliggende områder.


Kontakt oss i dag via nettsiden vår! Pelles verksted AS reparerer alle typer hvitevarer for de fleste elektriske forretninger i Vestfold. Service, reparasjon og brukerstøtte. Her finner du våre supportkategorier.


Stort utvalg av elektronikk og hvitevarer til lave priser. Dette er vanskelig å svare på uten å ha feilsøkt. Husholdningsapparater og hvitevarer. Må jeg ta med vaskemaskinen i butikken for sjekk og reparasjon ? Som regel kommer reparatøren til deg. Trenger du hvitevareservice, storkjøkkenservice eller kjøleservice.


Vi har fagbrev, rask responstid og konkurransedyktige priser. IKEA lager hvitevarer du kan stole på – og alle har fem års garanti. Vi har alt fra vaskemaskiner og oppvaskmaskiner til kjøleskap og komfyrer. Vi reparerer alt av hvitevarer.


Både på garanti og som betalbar service. Vi tar garantiservice på de fleste kjente merker og for alle. GRAM HVITEVARER TIL KJØKKENET. Vi gleder oss til å presentere våre hvitevarer i klassisk og tidløs design. Målet vårt er å levere samtlige hvitevarer til.


Oppdag LGs store sortiment av hvitevarer på nett. Vi utfører reparasjon og service av hvitevarer , storkjøkken-, vaskeri-, industri-, institusjon maskiner og kjølerom. Dersom du ønsker våre tjenester. Vi selger også originale reservedeler. Velkommen til Trøndelag hvitevareservice AS.


Vi har en lang erfaring med service på hvitevarer og er spesialist på de fleste merker og Vi. Personvern og cookies Denne erklæringen gjelder for CV teknikk med tilhørende nettsider. Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?


Salg, service og vedlikehold av maskiner og utstyr til skip, offshore og bedriftsmarkedet. Reparasjon av hvitevarer. Siemens har alltid hatt forståelsen for at hvitevarer ikke bare er nyttige redskaper,. Fra vaskemaskiner til tørketromler, ovner til kjøleskap, ventilatorer til kaffemaskiner, Whirlpool leverer hvitevarer for at du skal merke forskjellen! Innen hvitevarer er sertifisert til å utføre service på de fleste kjente merker på det norske markedet.


Våre serviceteknikere reiser som regel ut til kundene,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg