tirsdag 9. oktober 2018

Stål produkter

Vi tilpasser stadig vekk. Våre lagre er tilpasset den lokale industrielle infrastruktur i produkter som bjelker, formstål, stangstål, hulprofiler, rør og plater. Vi produserer en rekke trillebord og andre standardprodukter til sykehus, vaskerier, storkjøkken, bakerier, matforedling, institusjoner og andre nærliggende bransjer. BOSS Products er vår egen serie med.


Spesialdesign av rekkverk. Noen prosjekter krever produksjon av rekkverk etter tegninger fra arkitekt eller andre spesifikasjoner.

Oppland Stål har lang erfaring med. Som den ledende ventilasjonsgrossisten i Norge henvender vi oss til det profesjonelle markedet i Norge. Vi er en komplett leverandør innen ventilasjon. Fjellheim Stålindustri produserer en rekke forskjellige produkter i stål og aluminium fra forskjellige typer korger som benyttes til transport av varer til. Produkter er et skikkelig mekanisk verksted med rundt ansatte.


Systemet består av mm. Bredt sortiment innen metaller. Alle våre avdelinger lagerfører et bredt spekter innen rustfritt, syrefast og aluminium. Vi har lang erfaring og høy kompetanse.

Våre dyktige tekniske tegnere, produksjonsmedarbeidere og montører sørger for kvalitet i alle ledd. Industrimekanikere, platearbeidere og sveisere, leverer etterspurte. Søyler, dragere, fagverk, hatteprofiler og tilhørende små.


Kjøp på nett eller i butikk, og få levert hjem eller hent i butikk. Betongbrygger og bølgedempere Flytemolo. Stål og aluminiumsprodukter Stålbrygger. Vi er landets ledende leverandør innen aluminium, metaller, plast, rustfritt stål , syrefast stål , titan og spesialstål. Vi leverer kvalitetsmøbler, sykkelparkering, leskur, perimetersikring, trevern og mobile arbeidsbrakker - for offentlig rom.


HAKI tilbyr en komplett serie stillasprodukter i stål. Vi hjelper deg å overholde alle industri- og sikkerhetsstandarder. Stålskap til bruk i kontor, verkste laboratorier og andre steder hvor man trenger brukervennlige kvalitetsprodukter. Benkeplater produseres i tråd med kundenes.


MAXBO tilbyr et bredt vareutvalg innen stål og metall i alle former og tilpasninger. Gjennom år har vi tilgegnet oss meget gode kunnskaper og vi tilbyr i dag et svært. Beskrivelse: Ektremt holdbar løsemiddelfri coating for bruk på stål og betong, utsatt for hard mekanisk og fysisk belastning. Denne aggregatfylte coatingen gir.


Galvanisert stål Flere varianter: Bredde. Stene Stål produkter AS fra , Østfold.

Norsk Stål påtar seg ikke ansvar for eventuelle feil i tabellverk eller tekster. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår personvernhåndtering her.


Vi leverer produkter innen rustfritt stål , stål , aluminium og andre metaller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg