mandag 14. mars 2016

Benkeplate i eik

Våre kvalitetsbenkeplater fås bestilt i alle landets byggevarehus. Det er et sammenleggbart fundament for ei benkeplate. Med det kan du enkelt sette opp et arbeidsbord.


Hos IKEA kan du velge mellom spesialtilpassede benkeplater eller benkeplater i standardlengde. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.

Benkeplatene er testet for å tåle flere års bruk. På jakt etter en ny benkeplate ? Hos HTH finner du et stort utvalg benkeplater i flere ulike materialer. Eik har en har en hardhetsgrad på 69 eik er opprinnelig fra europa.


Vi har ubehandlet eik eller oljet eik. Treslaget eik er også mye brukt til benkeplater og TV bord. Corian kjøkkenbenk eller en benkeplate til badet, så send oss dine mål eller din tegning.

Førsteklasses sortering i svært høy kvalitet til ekstra lav. Kjøkkenbenken er utsatt for daglig slitasje, det krever at du velger riktig behandling, om du ønsker en benkeplate som holder seg pen over tid. Jeg har en flott oljet benkeplate i eik på kjøkkenet.


Et eksklusivt treslag som løfter helheten i interiøret. Leveres i bredde 610mm som passer til de fleste. Krever noe vedlikehol men blir bare finere og bedre med årene.


Fargenyanser finnes, men eik er eik. En benkeplate i tre gir kjøkkenet en varm karakter. Våre treplater er naturligvis massive og vi velger alltid bare den høyeste kvaliteten.


Utvalget omfatter mange tresorter, fortrinnsvis av den hardere typen som eik , bøk, bjørk, lønn eller amerikansk valnøtt, iroko, merbau og teak. Er det noen som har forslag til hva jeg skal behandle den med? Lyse farger − Eik og bjørkebenkeplater og lyse laminatplater er mest etterspurt hos oss, sier informasjonskonsulent i Ikea, Siv Egger. Epoq benkeplate : Massiv Eik (2cm) - Tradisjonell benkeplate i stavlimt massiv eik. For noen uker siden skulle jeg olje benkeplatene våre som er av eik.


Helt siden jeg oljet de for et år siden har jeg ikke vært helt fornøyd med fargen på. Ethvert kjøkken bør ha en god benkeplate.

Heltre - Europeisk Valnøtt. Finn de beste prisene på nettet. Velger du en benkeplate i eik , får du en tresort som er ytterst velegnet som kjøkkenbenk.


Med den rette behandlingen kan eik bli motstandsdyktig overfor. De av oss som sverger til benkeplate i eik vet at dette materialet er slitesterkt og har en levende overflate, men må behandles jevnlig. Enkel rengjøring, rikelig med. Drømmekjøkkenets modell Solid i hvit ask gjør seg godt sammen med en benkeplate i massiv eik. Bilde: Produsent og ifi.


Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg