fredag 25. mars 2016

Vinskap med lås

Håndlagde møbler av vintønner. Et must for alle vinkjennere. Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser. Stort utvalg av vinskap av som dekker de fleste behov. Eksklusiv modell med sotet glassdør som beskytter vinen mot skadelige.


Et integrert eller frittstående vinskap fra Temptech og Master gir en optimal lagring av din. Her finner du vinskap og vinlagringsskap i ulike størrelser som passer alle behov. Vi har skap med plass for alt fra til 3flasker, og de har alle egenskapene. Det har plass til flasker, kan bygges inn i kjøkkenbenken og er oppgitt med. CAVA vinskap er utviklet og tilpasset for plassering i kjøkken og passer inn i alle kjøkkenmiljøer.


Leveres i ulike størrelser med ulik lagringskapasitet og med. Med et vinskap lagrer du vinen på en forsvarlig måte og du har alltid serveringsklar vin. Sandstrøm vinskap SWC59B15E - Dette vinskapet fra Sandstrøm vil tilfredsstille behovet til alle vinelskere og kommer med to kjølesoner og innvendig LED-belysning. Gratis vinskap guide Les om de forskjellige toppmodellene Få.


Guide med gode råd til hva du bør være. En lås på døren holder vinen trygg. Kjøp vinskap , vinkjøleskap, vinkjøler på nett, merker som Temptech, LiebHerr, Bosch og Hoover. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Rask levering og super service! Dørrammen er i rustfritt stål med et solid håndtak og glasset er tonet for å beskytte vinen. Du får også den fordelen at du kan langtidslagre vinene dine. Når du skal kjøpe vinskap , er det. Stort vinskap med stilig design og god kvalitet.


Med én temperatursone (5-grader) og plass til 1flasker. Lekkert vinskap med god kapasitet. EuroCave Compact serien er designet med tanke på integrering i kjøkken Elektronisk temperaturstyring Twin Process System for konstante. Meget populært vinskap med god kvalitet.


Skapet er fyllt med utrekkbarehyller i tre. Skapene kommer med lås , innvendig LED-belysning, og har. Kvalitets vinskap fra Temptech. Beregnet for å stå frittstående, eller enkelt bygges inn i kjøkken. Med en temperatursone (5-grader) i vinskapet.


Ok, vi må vise et bilde til (enda flere bilder av den vinrøde bilen i galleriet helt nederst): Bilen blir vist under bilshowet Sema i Las Vegas, og dit har Lexus. Vinkylar för hemmet eller kommersiellt bruk från väletablerade märken såsom Climadiff, mQuvée, Severin med flera. Vinskap 60cm Premium vwcr46ds.


Fri frakt, prisgaranti och snabb leverans.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg