torsdag 24. mars 2016

Låsbart kjøleskap

Direkte fra eget lager til lavpris. Vi har et stort utvalg av kjøleskap fra alle leverandører, som dekker de fleste behov innen kjøleskap. Finn ditt kjøleskap hos oss! Ingen legemidler skal oppbevares i kjøleskap med mindre det står på emballasjen. Oppbevar legemidler i et låsbart skap.


Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven. Kjøleskap : hyller, nettovoluliter. Bruk av automatiserte tjenester (roboter, spidere, indeksering m.m.) samt andre fremgangsmåter for systematisk eller. Løsningen er enkel: Lås inn maten. Fridge Locker er et lite, låsbart bur du kan sette i kjøleskapet.


Trenger du et nytt kjøleskap ? Vi har både billige og dyre modeller, forskjellige størrelser, kapasitet og med smarte funksjoner. Leter du etter et Scandomestic kjøleskap ? Sjekk det store utvalget her. Se også alle de som er på tilbud.


Husk at vi Alltid har Fri Frakt! Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Kabel for kobling til sigarettenneruttaket.


Sammenlign pris med oss! Medisinskap har hvite plasthyller i dørene. Har man behov for å oppbevare noe høyt i dørene kan en av hyllene enkelt fjernes. Skal bedriften gå til innkjøp av nytt kjøleskap og fryseskap? Vi hjelper deg med å avklare behovet og sammen finner vi ut hvilke typer maskiner bedriften din har.


Hvilebrakke for 4-pers. Spisebor kjøkkenbenk, kjøleskap. Electrolux er en global leder innen hvitevarer. Vi fokuserer på innovasjoner med gjennomtenkt design. Viser alle resultater.


Se våre kjøleskap , frysere og kombiskap i Classic-serien. SLIK FUNGERER INDUKSJON. Se vårt utvalg av koketopper og komfyrer med induksjon. Forbedre stilig interiør med en perfekt håndtak.


Her finner du håndtak i både klassisk og moderne design. Velg mellom forskjellige farger, størrelser og stiler. Hvor vil du sette kjøleskapet ? Frittstående, integrert eller for plassering under benk?


Med Miele har du alle muligheter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg