torsdag 3. mars 2016

Garderobe lys

Skap, skyvedører og oppbevaring! Se vårt utvalg på Maxbo. Innredning og oppbevaring! Garderober til rimelige priser! Vi sender over hele Norge.

Oppbevaring til lave priser. Gi rommet ekstra personlighet med garderober. KOMPLEMENT-sortiment av lyslister er en strålende idé som gjør soverommet ditt både. En viktig faktor for å utnytte oversikten man får i en garderobeløsning er belysning.


Få en strålende garderobe. De generere lite varme, og egner seg derfor perfekt på trange steder. Lyset tennes automatisk når du åpner døren.


Trådløse LED lys som kan settes akkurat der du vil.

Perfekt til å lyse opp i garderoben. Gjør det selv på minutt. Et godt utvalg av skyvedørsgarderober, garderobeskap og kurver. Skreddersydd garderobe i lys grå farge med enkel dørprofil tilpasset tak, vegger og døråpning gir et helhetlig og beskjedent uttrykk.


Hvilke løsninger finnes for automatisk tenning av lys når vi åpner dørene? Hvilke detaljer legger dere vekt på og hvilke funksjonelle løsninger ønsker dere i hverdagen? En garderobe fra Kvik passer perfekt inn i hjemmets innredning og utnytter plassen optimalt.


Få inspirasjon og ideer til flott design og smarte funksjoner, og få. Stort utvalg garderobeskap i forskjellige størrelser og design. Stearinlys som skaper god stemning! Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Expo Nova Kjøkken, bad og garderobe Besøksadresse: Drammensveien 1Postadresse: Pb 5Skøyen. Lyslist 45° monteres i underkant av hylle. Vinkelen på listen gjør at lyset naturlig faller inn i garderoben. Valgfri lengde på inntil meter.


Du bruker soverommet som garderobe.

Om du i tillegg har et speil anbefaler vi å plassere lys ved siden av speilet i tillegg,. En walk-in garderobe krever ikke annet enn et lite eller større rom. Her kan vi eksprimentere med lys , speil og spennende hyllesystem. STORT UTVALG: Gode priser og høy kvalitet på garderobe og garderobeskap. Mange av oss drømmer om walk-in garderobe , du trenger ikke et stort rom!


Se før- og etterbilder av kottet som ble en lys walk-in garderobe. Trenger et par gode tips. Vi akal ha lys i et garderobeskap, eller riktigere skoskap. Vi hjelper deg med å tegne garderoben etter dine ønsker og behov.


Vi leverer innredning og skyvedører laget på dine mål. Med skyvedørsgarderobe utnytter du plassen effektivt og slipper at det samler seg støv på toppen av skapet. Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe.


Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg