onsdag 30. mars 2016

Sølvtøy oppvaskmaskin

Har du så gammelt sølvtøy. Kan du egentlig vaske sølvet i oppvaskmaskinen ? Svaret er nesten alltid ja. Likevel opplever mange å ende opp med gulaktig sølvtøy med hvite flekker etter vask. IKKE putt sølvtøyet i oppvaskmaskinen ! Hvorfor tåler det da ikke å bli vasket? Eller at du kan vaske det med sølvfolie?


Sølvtøy kan nemlig få riper og bli misfarget i oppvaskmaskin. Også bestikk med perlemorskaft kan bli ødelagt av maskinvask. Vask sølvtøyet i oppvaskmaskinen.


Når sølvtøyet først er fremme, er det ingen grunn til å pakke det bort igjen med det første. Vakre sølvbestikk på festdekkede bord hører julen til. Ingenting pynter opp slik nypusset sølvtøy gjør. Det er vakkert og luksuriøst.


Gamle sølvkniver bør ikke vaskes i. Som oftest går det fint,. Sørg for at all din oppvask tåler oppvaskmaskin. Sølvtøy : sørg for at sølvtøyet ikke er i kontakt med andre metaller eller sølvtøy under vaskesyklusen.


Med en effektiv Siemens oppvaskmaskin vil den skitne oppvasken skinne igjen! Bli enkelt kvitt gjenstridige flekker i gryter og panner. Hva skal ikke i oppvaskmaskinen ? Er det egentlig greit å vaske sølvtøy og krystallglass, kokkekniver og støpejernsgryter i maskin?


Mer kjent er det nok at sølvtøy blir svart med tiden. Se tilbud på Bosch Oppvaskmaskin SMU24AW01S hos euronics. Europas største elektrokjede.


Kjøp SIEMENS SN436W02KS OPPVASKMASKIN HVIT hos Power. Sølvet kan gjerne vaskes i oppvaskmaskin , men la det ikke komme i kontakt med stål. Tørk godt og raskt av sølvbestikket etter vask. Få ditt sølvtøy – så vel som sølvarmbån ringer og andre smykker. For at oppvaskmaskinen skal yte maksimalt, fjern oppbygget såpe.


Når du vasker sølvtøyet i oppvaskmaskinen må ikke plasseres sammen med stålbestikk fordi det kan lage flekker og riper i sølvet. Det skjer ikke alltid og det legger seg i all hovedsak på plast, litt på glass, og. Ikke ha sølvtøy i oppvaskmaskinen. Noen mennesker tror det er på grunn av den høye temperaturen i vannet. Du har kanskje opplevd at bestikket får rustflekker etter noen runder i oppvaskmaskinen.


Høye anbefaler også at du vasker sølvtøy og stålbestikk. Den metalliske markerer du kan se på Corelle servise kan eller ikke kan ha blitt forårsaket av kontakt med sølvtøy. De grå områdene kan også være et resultat.


Pulver er mest effektivt uansett hvilken oppvaskmaskin du har,. Sølt oppvaskmaskin vaskemiddel på sølvtøy kan føre til mørke flekker og oppvaskmiddel med sitrus eller klor er ofte problematisk. Stort utvalg av elektronikk og hvitevarer til lave priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg