mandag 23. januar 2017

Baderom åsane

Gode priser - Høy fagkunnskap. Stort utvalg - Topp kvalitet! Baderomsmøbler av ypperste kvalitet - års garanti på tett bad! Alle typer akuttbehandlinger.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.

MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! På utkikk etter rørlegger i Bergen, Espeland og omegn? AS hjelper vi deg med alt fra befaring og oppussing til installasjon av. Bad og hytte senteret - Olav Grevstad Åsane AS innehar et stort sortiment av vvs-produkter fra de beste leverandørene.


Få varene direkte sendt hjem med posten. Materialvalg for baderomsmøbler er svært viktig siden de er utsatt for mye fuktighet. Les mer om Olav Grevstad.

Vi leverer komplette bad og sanitæranlegg for privat og næring. Med over 1års erfaring er Olav Grevstad AS en rørlegger du kan stole på. Mjelde, rørleggermester i Åsane – Best på bad! Vi påtar oss det meste innen rørleggerfaget, og spesialiserer oss totalrenovering av baderom. Det kan være mange årsaker til at baderommet trenger en ansiktsløftning.


Behovene kan ha endret seg, rommet kan ha blitt ødelagt av fukt eller råte,. Hos Kvik finner du kjøkkener der mulighetene nesten er uendelige. Finn ditt nye kjøkken hos Kvik. La oss hjelpe deg videre med kjøkkendrømmen din.


Et skreddersydd baderom. Modena Fliser Bergen Åsane Nyborg. Sjekk ut hvordan våre Mobalpa eksperter har klart å skape to helt forskjellige stemninger med ulike stiler og profiler. JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag.


Kjøp på nett eller i butikk, og få levert hjem eller hent i butikk. Vi har alt av byggematerialer til gode lave priser. Stikk innom vår butikk i Bergen Åsane og hør mer om hvordan vi kan hjelpe deg.

Forsiden Belysning Innebelysning Baderom. Horisont har en meget sentral beliggenhet like ved Åsane senter. Lampehuset tilbyr en rekke lamper og belysning for baderommet godkjent for våtrom. Se vårt utvalg av vegglamper, speilbelysning og takbelysning i nettbutikken.


Skap et koselig og personlig hjem! Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser. Bad: Få inspirasjon til det nye badet.


Er du på utkikk etter et nytt baderom som kan gi de helt rette rammene for familiens vaner? JC Interiør AS er spennende og annerledes gave- og interiørbutikk i Åsane i Bergen. Fra vår nettbutikk Jcinterior.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg