mandag 23. januar 2017

Electrolux storkjøkken

Rask levering, ferdig tollet. Vi fokuserer på innovasjoner med gjennomtenkt design. Din leverandør av storkjøkkenutstyr. Electrolux er en global leder innen hvitevarer.


Vi står klare til å finne de beste løsningene for ditt. Unox XV303G kombidamper, 400V, kompakt ovn. Find out what we can do for your business. Omfatter blant annet: Kombidampere, oppvaskmaskiner,. Våre leverandører er blant de ledende av utstyr til storkjøkken.


Storkjøkken : Storkjøkkenutstyr: 1. Hjem Tilbud Om oss Kontakt oss Min konto Logg p. Våre storkjøkken oppvaskmaskiner er svært miljøvennlige. PREMAX-teknologien bak maskinene har blitt tildelt flere priser. Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Viser egenkapitalens evne til avkastning inkludert eventuelt utbytte og før ekstraordinære poster og skatt. De leverte varer er vår eiendom, inntil kjøpesum inkl.


Fullt fungerende storkjøkken vaskemaskin. Må vaskes og rengjøres litt, men alt fungerer helt fint! Kanner med vaskemiddel og rens medfølger. Oppvaskmaskinene plasseres under benk og løse plastkurver.


Vi er en totalleverandør av kjøkkenutstyr og storkjøkkenutstyr. Finn beste pris på Rubrikk. Utvidet firma- og kredittinformasjon. Få en skinnende ren oppvask med en frittstående eller integrert oppvaskmaskin fra Zanussi.


Vi har også smale vaskemaskiner. Betal sikkert med kort eller Vipps. For bedriftskunder som betaler med faktura, les betingelser. Salg og service på storkjøkken - og vaskeriutstyr.


Representant for Lilleborg. Vi leverer storkjøkkenutstyr av svært høy kvalitet. Vi er kjent for våre prisbelønte oppvaskmaskiner til storkjøkken.


Modulbaserte produkter gjør at vi kan kundetilpasse totale løsninger slik at enhver kunde får nøyaktig den løsningen de ønsker og har behov for. Arntsberg EL Reparasjoner. Vis Unni Hagerups profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk.


Unni har jobb oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Unnis. Vi tilbyr profesjonelle hygieneløsninger til privat og offentlig sektor.


Våre fokusområder er maskiner og utstyr til vaskerier, storkjøkken , skyllerom og. Som totalleverandør driver vi en landsdekkende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg