mandag 30. januar 2017

Navneskilt med magnet

Perfekt for butikkansatte og andre. Navneskilt Til Sykepleier. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Se hva vi tilbyr og bestill her! Fargerike navneskilt til helsefagarbeidere.


Alternativene er nesten uendelige med over 80. Stilig og personlige elementer. Hvis disse to alternativene ikke passer, er det bedre å bestille et navneskilt med magnet , som fungerer på de fleste typer klær. Begynn å designe et skilt. Det kraftige magnetfestet sitter like godt som en nål,.


Fargeglade navneskilt og lommeskilt som sprer glede! Graverte navneskilt og 3D navneskilt i mange farger og varianter! Stort utvalg til gode priser!


Det rektangulære navneskilt med magnet er velegnet virksomheder, som ønsker et mere eksklusivt produkt til brug ved møder, konferencer, kurser mv. Trenger dere navneskilt til kommende møte eller. I tillegg har vi magnet ,. Praktisk skiltmappe med navneskilt i plast. Denne leveres i slitesterk nylon og er meget holdbar. Settes i brystlommen og blir holdt på plass med magnet.


Rimelige navneskilt fra kr 80. Med eller uten logo og farger. Rask levering og gratis frakt. Elegant navneskilt i mange farger med holdbart magnet feste.


Skriv enkelt ut skiltet på egen printer og sett arket inn i skiltholderen. Størrelse 75xmm Elegant. Start med at designe et skilt.


Disse eksklusive navneskilt med magnet anvendes ofte i offentlige og private virksomheter, der det ønskes et bedre produkt enn de vanlige navneskilt på. Mal for navneskilt til sykepleier. Tilpass med eget navn og velg ønsket farge. Pynt opp uniformen med et fargesprakende navneskilt - gjerne med et pent eller. Noget af det første patienter og kollegaer lægger mærke til hos læger, social og sundhedshjælpere og ansatte i sundhedssystemet, er.


Kvalitetsprodukt for bruk i helse- og. Skinnmappe med navneskilt for brystlomme. Plass for penner og sakser ol. Velg mellom forskjellige farger på plate og skrift.


Det er også muligheter for forskjellige. Dette er en kombinasjon av oppbevaringspung for smykker, og navneskilt. Leveres i slitesterk skinnimmitasjon, som er lett å gjøre ren med teknisk sprit. Superflotte Rektangulære navneskilte med stærke dobbeltmagneter. Eksemplet vist her er uden tryk.


Vi printer som default alt i CMYK. Dette navneskilt monteres med en kraftig magnet. Den printede del er til at udskifte, hvis man ønsker at genbruge dette kongresmærke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg