tirsdag 17. januar 2017

Treningspark

Et fenomen som sies å ha kommet for å bli. Sofienbergparken treningspark. Den ligger sentralt plassert ved. En av Norges første utendørs treningspark er åpnet.


Treningsparken er åpen for alle. Og det beste av alt: Den er gratis!

Vardåsen vel bidrar til å utvikle et område som benyttes av langt flere enn de som sogner til vellet. Skandinavias mest solgte utendørs treningsapparater til voksne. Folkehelse, meistring og rørsleglede er. Gruppetimer er gøy og motiverende!


Hos oss får du gruppetimer som gir deg fremgang, uansett form og alder. Velkommen på trening hos oss! I den lille skogen mellom Hotell fritidsparken og Ishallen finner du de utendørs treningsapparatene.


TRENINGSAPPARATER UTENDØRS Ingenting er som å få trene ute i frisk luft. Med sitt unike design fremstår treningsapparatene som skulpturer i landskapet.

Hva med å sette seg på en stepmaskin eller romaskin ute mens solen varmer i ryggen. En side for de med interesse og ønske om kunnskap rundt trening. Vi åpnet med snorklipp, demonstrasjon og mulighet for utprøving av.


Parken er gratis, tilgjengelig for. Vestnes-ungdom tenker nytt - har laget utendørs treningspark på dugnad. I Kloppedalen i Heggedal er det både treningspark for egenvektstrening og sandvolleyballbane. Utendørs trening skaper lek og bevegelse på tvers av generasjoner og interesser.


Egentlig var parken en gave fra GC Rieber til Smøråsfjellet. Nå er den i stedet havnet på Fløyen. Apparater for alle muskelgrupper. Perfekt til alle typer uterom.


Tøyen parkourpark er en mindre parkourpark med forskjellige rails og et par andre hindre på taket av Tøyen t-banestasjon. Monkey Bars treningsapparat. Torsdag åpnet Tufte-parken på Risenga i Asker.


Her finner du stativ som du kan bruke hvis du vil trene. Og kanskje også hvis du vil leke. Kristian Stausland ble skuffet da han skulle prøve Muskelparken på Rønningstomta. Elevene på Rjukan videregående kan se fram til spreke økter i friluft i høst.


Tufteparken er en utendørs treningspark bestående av enkle metallkonstruksjoner som et lavterskel tiltak for uorganisert idrett og folkehelsen.

Thera-Ban Deuserban Reivo, Reebok. Etter hvert ble det et miljø for det, og vi så behov for å skape en utendørs treningspark der vi kunne m. Ny treningspark ved Stokkavatnet. Om to uker kan Jørgen Øvrebø ta human flag i den flunkende nye treningsparken som skjuler seg bak gjerdet.


Gjennom en målrettet satsing på tilrettelegging i marka, vil Tromsø kommune sørge for at grøntområdene på Tromsøya blir mer tilgjengelige og. Eksklusiv leverandør av RVLi Norge, Sverige, Danmark og Island. Stavern Vel deler vi følgende gladmelding:-Lørdag 15. Kaken treningspark ved ordføreren og styret. I løpet av sommeren får Flakstad sin Tuftepark, plassert ved fotballbanen på Ramberg.


En utendørs treningspark har vært under planlegging over lengre ti nå er apparatene på plass og snart blir det offisiell åpning. En treningspark på nordøya var planlagt i det nå avsluttede Tromsømarkaprosjektet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg