tirsdag 24. januar 2017

Garderobeskap under trapp

Stortutvalg av garderober og personalskap. Handle på nett, alltid rask levering! Bredt utvalg, lagervare! Velg garderobeskap etter formål, plass, design eller pris - se utvalget på nett!


Vi har garderobeskap av høyeste kvalitet.

Kjøp online med års garanti! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Stryntrappa garderobe gir deg plass til mer Inngangsparti og gang i nye boliger har ofte begrenset plass.


Garderobe under trappen er derfor et glimrende valg for deg. For hvordan bygger man skap under trappen ? Og er det mulig å få til uten å bli. Om du foretrekker å gjemme vekk klærne, kan du plassbygge et skap under trappen – og så er det bare å lukke døren.

Her kommer et innlegg jeg gjerne skulle hatt før jeg startet på dette prosjektet. Her er ideer til hvordan du kan utnytte plassen under trappen bedre. Dette betyr også at løsningen du velger under trappen er spesialtilpasset og vil passe både dine behov og din trapp perfekt. Her har beboerne utnyttet plassen under trappen til skrivebord og oppbevaring. Både platen til skrivebord og benken er bygget av MDF-plater.


Jeg driver nå å tetter trappen pga vi har lyst å lage skap eller bod under trappen. Se vårt utvalg i trapper! Over år med fornøyde kunder.


Jeg kunne tenkt meg et garderobeskap under trappa. Problemet er at det er forholdsvis smalt der, så det må nesten være et grunnere skal enn cm. Med disse Raade profiler koster ca kr. Hos oss man du tilpasse din garderobe etter dine behov med våre skreddersydde garderobeløsninger. Det skrå rommet under trappa kan være vanskelig å utnytte.


Men her er et godt forslag: Ei hylle laget av plater kjøpt ferdig tilskåret i byggevaremarkedet slik. Det var i hvert fall egg, og de fikk det ut.

Jeg lurer på om de prøvde på en pose til, men det er jeg ikke sikker på , den var så liten, og hørte. Rommet under trappen - Det er absolutt en smart løsning å kunne utnytte plassen under trappen til oppbevaring, forklarer interiørkonsulent Cecilie. Romslige og fleksible garderobeskap til entré og vaskerom.


Praktisk oppbevaring på barnerommet og kontoret. Skap skjønnhet, ro og orden,. Noen smarte løsninger på oppbevaring under trapp ? Du kan enten bestille en møbelsnekker, eller benytte et spesialfirma som bygger skap.


Trenger du en garderobe under trapp eller skråtak til en fornuftig pris? Spesiallaget garderobe under trapp med skuffer, hylleplass og heng i hvitmalt mdf og heltre skuffer. Alle våre garderobeløsninger kan skreddersys ditt behov.


Med egen produksjon og lang erfaring kan vi levere garderobeskap til gode priser og med kort leveringstid. Se utvalget og bestill her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg