fredag 27. januar 2017

Liten funkishytte

Er du mer opptatt av kos og intimitet enn av volum, skal du bli bedre kjent med Vårknopp – en liten hytte som har to soverom og ellers akkurat det du trenger. Romslig funkishytte med overbygget uteplass og utvendige boder. Vår nettside bruker informasjonskapsler (cookies). En cookie er en liten tekstfil som lagres i nettleserens internminne, og som gjør at nettsiden kjenner. Stor eller liten familie?


Lynx-serien gjør det enkelt for deg å skreddersy ditt eget hyttetun. Drømmer du om å kjøpe funkishytte ? I denne artikkelen viser vi frem ulike hyttemodeller og størrelser. En liten , men koselig hytte som har det meste. En akkurat passe stor etasjers funkishytte med stor stue, soverom og anneks på kvm som kan utvides.


Nordli er en liten og praktisk hytte. Tre gode soverom, og et romslig vindfang med god plass til garderobe. En moderne funkishytte med store vindusflater, som gir mye lys og flott utsikt.


Det er viktig at bygget tilpasses dine ønsker og behov og til deres tomt. Jøra Bygg AS har produsert hytter i over år. Se vår store hyttekatalog. Last ned hyttekatalogen. Jeg ønsker mer informasjon til hytte Trend 1. Your submission has been received!


STORE OPPLEVELSER I LITEN HYTTE:. Hos oss finner du alltid en hytte som passer for deg. Vi har hytter for enhver lommebok og vi kan tilpasse alle våre modeller til din familiestørrelse.


Vår filosofi er å bygge velfungerende hytter med et enkelt og tydelig formspråk. Vi er en stor hytteprodusent i Norge. Hytter og fritidsboliger fra BoligPartner.


Vi tilbyr mange forskjellige modeller og størrelser. Kontakt oss for et pristilbud inkludert frakt. Montasje på våre småhytter er også mulig.


Hyttemodeller levert som byggesett eller nøkkelferdig hytte med moderne utførelse. Moderne hytte i én etasje. Vi blir med ut på en liten båttur til landemerket Hamarøyskaftet. Begge ønsket seg en funkishytte med store vinduer fra gulv til tak. Uteplass til liten hytte.


Dette lille, grønne huset er utgangspunktet et rimelig anneks. Fantastisk funkishytte ved Oslofjorden. Liten grunnflate og meget arealeffektiv! Krever minimalt med vedlikehold.


Finn din hytte blant våre mer enn 2modeller og gjør det til din egen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg