onsdag 29. november 2017

Innredningstips

Hvorfor ikke bruke høsten til å fornye rommene dine? Vi har spurt tre interiørarkitekter om deres enkle tips for en ryddigere og stiligere. Trenger du innredningstips til gangen? Få gode tips og råd til hvordan du kan innrede entreen din på JYSK Bloggen. Norges vakreste hjem-finalistenes beste innredningstips Heidi, Kristin, Catrine og Lone Mariel kan skape hjem som er personlige, helhetlig og så vakre at de skiller.


Vi bygger ikke bare boliger, vi skaper hjem og nabolag. Derfor er vi interessert i alt rundt hjemmet, fra design til vedlikehold. Selv de minste balkonger kan bli et lite fristed i hverdagen, om man bare vet å innrede dem riktig. Har dere hatt en fin start på uka? Denne uka er det jo dags for interiørmesse igjen, jeg gleder meg som alltid.


Med våre guider og veiledninger, finner du inspirasjon og hjelp til hvordan du kan innrede boligen din. Innredning av boligen er viktig for hverdagen din. Det kan være en utfordring å innrede et lite bad.


Få inspirasjon og gode tips til innredningen av små bad her i inspirasjonsrommet. Abonner til deg selv eller gi bort. Interiørmagasin til kampanjepris! Bladkongen har blader for alle! Velg blant over 7magasiner.


En gardin kan virkelig forandre et roms utseende, men iblant kan det være en utfordring å få det til. Vi hjelper deg med å endre stilen! Slik gjør du det med enkle grep. Det er tid for en opprenskning!


Ved å innrede med flere lyskilder skapes nye dimensjoner i. Her finner du inspirasjon og innredningstips for stue. StyleRoom er norges største innredningsforum med inspirerende bilder fra tusenvis av vanlige norske hjem. Våre interiørarkitekter har utarbeidet en møbleringsplan for compact living, og alle møblene du ser på illustrasjonsbildene av leiligheten på kvm kan leveres. Her er mine fem beste innredningstips.


ANMELDELSE: I en iglo sitter to sorte ender. Pingvinene sitter, av alle ting, og strikker. Heisann Har akkurat gått til innkjøp av overnevnte. Er igrunn fornøyd med både forcabin og aktercabin, men skal igang med å ominnrede oppe. Har du et lite baderom med få kvadratmeter?


Da bør du tenke på plass og funksjonelle løsninger når du innreder. I vårt online magasin Smart Living By Älvsbyhus finnes det mange gode tips til deg som skal bygge nytt. I tillegg kan du lese om andres erfaringer med det å. Her gir interiørstylist Linda Elmins sine beste råd for å skape et flott og funksjonelt hjem for deg som er i etableringsfasen.


Mangler du ideer for badinnredning? Se baderomsinspirasjoner med bruk av Ifö produkter, som hjelper deg med å arrangere et stilig lite bad eller badesalong. Bruk hyllen til både oppbevaring og lek. Vi tapetserte hyllens rom med ulike biter fra en tapetbok som vi fikk fra en lokal tapetforhandler.


Ta en titt på kategorien Stuetapeter og innredningstips. Er du på jakt etter trendy tapeter? Rask levering og fri frakt. Velkommen til Photowall. Nyt livet utendørs fra balkongen!


Med disse tipsene kan du leve flott selv om det er smått med plass. Her får du interiørarkitektens fem beste tips til hvordan du med enkle midler gjør boligen mer verdt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg