søndag 19. november 2017

Kjøkken alnabru

Vi er landets største spesialbutikk innen dører, vinduer, gulv, kjøkken , bad og garderobe. Velkommen til HTH i Alnabru. Er du på jakt etter ditt nye drømmekjøkken?


Hos HTH i Alnabru vet vi at kjøkkenet er det viktigste rommet i hjemmet, og vi er. Alle har rett til et kult kjøkken - og en kul kjøpsopplevelse.

Den holdningen møter du i alle Kvik-butikker. Vi er kjøkkeneksperter, og vi vil gjøre alt for å. Sentrum Bygg as ligger sentralt ved E km nord for Oslo sentrum. Opplev alle våre kjøkken , interiør og garderobeløsninger i butikken, og få demonstrert flere av våre finesser og det som gjør et kjøkken fra Schmidt til noe. Vi lagerfører og selger kjøkken fra de fremste nordiske produsentene.


Se over komplette kjøkken her! Hvitevarer og benkeplater.

Kom innom oss å få inspirasjon av våre flotte utstillinger av kjøkken , bad og. På utkikk etter et nytt kjøkken ? Finn kjøkken i alle prisklasser fra 18. Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter! Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Vi har nettopp fått montert nytt kjøkken fra Kvik Alnabru og er storfornøyd fra første gang vi tok k. Kjøkken -, bad- og garderobeinnredninger. Lena har gitt oss den beste service og hele veien. Du er kanskje på utkikk etter nye skyvedører til garderoben?


HTH kjøkken Alnabru AS fra Alfaset, Oslo. Sjekk ut våre gode tilbud eller ta en matbit i restauranten vår. Hva drømmer du om når du tenker på nytt kjøkken ? Schmidt har et bredt sortiment av klassiske og moderne kjøkken til ditt hjem.


A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Drøm stort - book et møte.

Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. Et kjøkken som inviterer til invitasjoner, til venner på middag, til lange sene kvelder eller til å bare stikke innom og lage mat etter trening. Vi inviterer deg til vår butikk for profesjonell hjelp til tegning av løsninger, og få tilbud på kjøkken , bad og garderobe. På denne siden kan du selv booke tid.


En utstilling i toppklasse! MegaFlis Alnabru , Oslo er uten sidestykke den største flisbutikken i Oslo og har det siste året fått nytt inventar. Varehuset har sentral beliggenhet vis a vis. Vi har på alle utstillingskjøkken i vår butikk på Alnabru ! Tysk kvalitetskjøkken fra Rotpunkt med skreddersydde kjøkkenløsninger som kan tilpasses et hvert.


MAXBO har flotte kjøkken og kjøkkenløsninger fra Harmoni og Marbodal. Se vårt utvalg og kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg