mandag 20. november 2017

Varme farger

Norges Billigste Priser? Når du skal sette sammen farger i et interiør, kan du spille på kontrasten mellom varme og kalde farger for å få en levende og god palett. Noen farger er som en varm velkomst. Kjennes det kaldt og utrivelig rundt deg?


Eller savner du kanskje litt energi og drama i hverdagen? Du kjenner nok begrepet varme og kalde farger , men vet du hva som ligger i det?

Og som avgjør en farges temperatur? Selv om man ikke akkurat kan brenne seg på farger , er det et faktum at det finnes varme farger - og kalde. De varme fargene er med på å øke pulsen. Disse fargene finnes på den ene halvdelen av fargesirkelen, der oransje og rød i midten regnes for de varmeste nyansene.


Tid for hjem skaper lun stemning med varme farger. Liker du best varme eller kalde farger ? Ta en fargetest her og få svaret på hva som passer best til deg og din bolig. Fargehjulet er delt inn i varme og kalde farger der de lyse sjatteringer er ytterst og de mørke sjatteringene er innerst.

Dette har vært en favoritt blant Jotuns. Klar for et sommerblomstbed i varme farger ? Gult, oransje og kanskje litt rødt? Ta da en nærmere titt på bedet jeg presenterer her. Du kan garantert plukke opp. Her finner du farger og inspirasjon til din malejobb.


Se bilder og farger fra ulike rom og områder. Man kan se snevert på det å lage nesten ensfargede bilder som kan innby til ro og orden. Vi har lett for å tenke at det er de varme , mørke fargene som luner mest - og selv om det ofte kan være tilfelle, er det ikke alltid den hele og fulle sannheten.


Har du grønnskjær i blodårene dine har du en kald hudtype med mye gult i hudfargen, og bør velge varmere farger som honningblondt, nøttefarge,. Bestill Fairtrade roser i varme farger på nett og få dine blomster levert på døren. Vi har rask levering og du kan også hente i butikk. Vi gir deg tips til hvordan du kan kle deg og sminke deg i de farger som kler deg best. Har du mørkt hår, oliven eller varm hudtone og mørke eller dyp blå øyne, er du en mørk høst, som Susan Sarandon.


Farger som kamel, gull, kremfarger og. Varme eller kalde toner? Nøytrale farger kan virke kaldere, men samtidig renere enn andre nyanser.

Det står N etter NCS-koden når den er nøytral. Lys, varm hud: Disse fargene bør du velge på leppestiften Se hvilke farger som kler din hudtone best – og hvilke du bør styre unna! Nå som de varme fargene og matte overflatene dominerer interiørbildet, må vi slå vi et slag for de kjølige kontrastene. Fra kalde til varme farger. Fargeekspert Dagny Thurmann-Moe, som driver sitt eget firma The Daily spår en svært fargerik tid fremover,.


Prøv hva en dose gult eller. Kald– varm -kontrast får vi ved å stille opp kalde og varme farger mot hverandre. Lys–mørk-kontrast er en annen type kontrast som ofte blir brukt.


TILFØR FARGER : For å skape mer atmosfære og varme i et hvitt rom, er det lurt å tilføre farger. På begrenset plass har familien på fire realisert alt de ønsket seg på badet. Velg riktig farge til ditt hjem. Om du blar deg gjennom både interiørblogger og magasiner dedikert til hus og hjem, hersker det liten tvil om at det i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg