torsdag 16. november 2017

Lys inspirasjon

Lys opp ditt hjem med kule og moderne lamper. Sjekk ut vårt store utvalg i dag! Stearinlys som skaper god stemning! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Norges Billigste Priser?


Lys er mer enn bare praktisk.

Lys gir omgivelsene våre form og karakter. Vi drømmer vel de fleste av oss om en hvit jul, med vakker nysnø fallende utenfor vinduet, lukten av julebakst i hus og gode venner og familie rundt oss. Lystips er en blogg drevet av Design Belysning AS.


Trenger du tips og inspirasjon til din bolig? Vi er her for å hjelpe deg! Badet er stedet hvor du hver morgen møter deg selv halv-våken i speilet.


Godt lys er en forutsetning for et behagelig og sikkert bomiljø. De fleste ulykker skjer i hjemmet, og oftest på kjøkken og i trappeoppganger. Inngangsparti: Ved hjelp av lyset kan du guide dine besøkende til en varm og koselig velkomst.

Det er fint å vise de besøkende tydelig hvordan de skal komme seg. Leter du etter et speil med (integrert) lys ? I denne artikkelen tar vi for oss mange flotte speil til gode priser. Her finner du Lyskulturs veileder til nasjonale og internasjonale normer og standarder. Vi i Christiania Belysning har jobbet med belysning i over år, og brenner for det vi driver med.


Holder du på med hagen eller terrassen din? Vi kan gi deg masse inspirasjon til hagen din og viser deg gjerne at in-lite hagebelysning kan gjøre ditt utemiljø til. Stuen er husets kanskje mest fleksible rom, og belysningen bør være deretter. Tenk mange lyspunkter i ulike høyder og husk dimmer på allmennlyset. Vi selger i hovedsak kalendere, almanakker, skrivebøker, kort og gaveartikler gjennom bokhandlere og.


Soverommet er et sted for avslapping og hygge. Det skal gi en god start på dagen, samtidig som du skal finne frem i skuffer og skap innen rimelig. Tips til å pynte LED lys.


Enkelt å dekorere rundt lyset. Stuen er det rommet i huset som bør ha flest funksjoner når det gjelder lyssetting. Dette klarer du fint selv.


Et godt tips er å se på belysningen i stuen som flere lag med lys. Råd og tips til dekking av ditt vakre bord Når den store dagen nærmer seg med stormskritt, er det mye man må ta stilling til før dagen opprinner.

Plasser ikke levende lys i nærheten av brennbart materiale som duker, gardiner, reoler, ol. Easily share your publications and get. Her har vi samlet alle artikler om belysning av gang, stue og andre rom i huset. Les våre artikler om belysning og få inspirasjon til ditt eget hjem. Gruppeblogg for de som trenger inspirasjon til DIY Do It Yourself.


En lys gulaktig grå tone. Norway North and South America. Skal du gjøre noe nytt i boligen din?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg