tirsdag 7. november 2017

Vintage kjøkken

Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter! Nettbutikk med rustikk landlig innredning, urbant og industrielt interiør, vintage og antikk, gamle redskaper, kunst og møbler. Kun ekte vare - autentiske.


Oppdag mulighetene tilbudt av Silestone for vintage-kjøkken og vintage kjøkkeninnredning. Nytt hus på gang - og vi skal for første gang velge nytt kjøkken.

Det går faktisk fint an å bevare eller skape en gammel stil med. Her finner du de vakreste unike ting til vintage kjøkkenet , skapt for deg som elsker den gamle franske stil på kjøkkenet. Vi elsker vintage porselen, men dette kan.


Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Vekten er utstyrt med det. Hjertet til vårt kjøkken er vår elskede komfyr fra Falcon, som vi også føler er et smykke i seg selv på kjøkkenet.


Med en slik komfyr blir matlagningen ekstra.

Vintage Cognac Autentisk eleganse. Luker som kan åpnes, en komfyr med knapper du kan vri på. Bordet er nydelig og det er bare å be inn til vafler og kaffe, vil passe inn i alle settinger. På denne bloggen skal jeg forsøke å samle litt ulikt interiør og utstyr til kjøkkenet. Både vintage klassikere fra forrige århundre,.


Seriens styrke er de klassiske linjene, det patinerte treverket har et originalt preg. Detaljene fullfører det originale uttryket. Kjøp Hyller og Reoler på nett - Bolina.


Kjøkken , bad og garderobe. Realiser kjøkkendrømmen. Produktomtaler og inspirasjon til kjøkkenutstyr. Finn beste pris på Rubrikk. Vi har nå 1Retro kjøkken innen torget.


På dette fargerike og lekne kjøkkenet kan barna kose seg og lage masse deilig mat til venner og familie! Alle unge fantasifulle barn vil elske å leke med dette nydelige kjøkkenet. Et godt kjøkken må gi rom for arbeid og småbarnsaktiviteter, omsorg og livskvalitet.

Et kjøkken med skreddersydde løsninger har blitt en. Interiør og Beslag AS har spesialisert seg på interiørbeslag og innredninger til kjøkken , bad og garderobe. Bestill enkelt i nettbutikken vår, og betal med bankkort eller faktura. Da kjøkkenet skulle fornyes valgte Annette og Christian å beholde den gamle innredningen fra 60-tallet og. RETRO - VINTAGE - BRUKT Pep og Salt tar alle bildene i denne bloggen selv, og gjennom personlige bilder, historier og kommentarer presenterer vi våre mange flotte og.


Ett bilde fra vårt kjøkken i dag. Er enda på utkikk etter noen lamper å ha over bordet, jeg tok bare disse. Fransk landstil, industriell, vintage chic, boheme chic, glam og trend i skjønn forening!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg