tirsdag 28. oktober 2014

Benkeplate betonglook

Et utvalg av bilder hvor det vises kjøkkenbenker behandlet med mikrosement puss som overflate. Utrykk som betonglook med ulike grå nyanser gir både dekorative og. Mange tar utgangspunkt i designen når de skal velge benkeplate og har kanskje en tendens til å nedprioritere hensynet til daglig bruk og funksjonalitet. Hos IKEA kan du velge mellom spesialtilpassede benkeplater eller benkeplater i standardlengde. Men ikke så lett å finne noen som har de utstilt.


Benkeplatene er testet for å tåle flere års bruk. Her har en lakkert furu benkeplate fått ny betonglook med naturtro tekstur. Hvordan støpe benkeplate i betong.


Sett ditt personlig uttrykk på kjøkkenet eller badet. På utkikk etter ny benkeplate og vil gjerne ha en som er grålig (men ikke helt mørk) og gjerne betong-look. Drømmer du om vegger med en røff betonglook ? Malingen kan benyttes på vegger av.


Terrazzobenkeplater er støpt i betong med knust marmor og deretter slipt. Våre benkeplater i stein lyser opp kjøkken- og baderomsmøbler. Vi vil hjelpe deg med å finne et Granitop-produkt.


Granitt er fra naturens hånd både vakker og slitesterk. De naturlige fargestrukturene gir hver enkelt benkeplate et eget uttrykk – og dermed også kjøkkenet. En av våre nyheter er rust som lages med Mikrobetong.


Claystone backsplash, pastellone benkeplate. Ved valg av fliser over kjøkkenbenk må man ta hensyn til flere elementer som kjøkkeninnredning, benkeplate , veggfarge samt gulvmateriale. Måla på benkeplata er ca 210x120cm, så vist me skulle kjøpe ei plate måtte den uansett spesialtilpassast.


Mine kriterier for benkeplate var at den skulle vere. Det lette og lyse treverket får et rått motspill av industrielle strukturer og overflater som benkeplate i Silestone, sort gummigulv og vegger med betonglook. Vi har valgt en kjøkkeninnredning fra IKEA med en benkeplate i lys betonglook. Béton Ciré er et betongprodukt som legges i tynne lag.


Det endelige resultatet blir som en slipt massiv betongflate. Lag støpte betongvegger, store betongfliser. Tøff benkeplate i betonglook.


Flisene på badet har også betonglook og gjentar de samme lune fargene som veggene i leiligheten. Oppussingsbloggen del 6: Ekstrem Forvandling på Badet. Bilde betongbenkeplate, betonglook ,dekorhuset,concrete,marmorpuss,diy. Brave Design - Nettbutikk kalkmaling interiør oppussing og møbler.


Glassvase og furu benkeplate - hadde du. Stilren betonglook - Skap ditt drømmehjem. Kjøp mikrosement hos oss i dag. Skal du støpe benkeplate , gulv eller annet inventar så bør vanlig sement være helt ok.


Betonglook av vintro kalkmaling! Baderomsplater i mange varianter. Stort utvalg av baderomspanel. Spør våre ansatte hvis du trenger tips til baderommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg