tirsdag 7. oktober 2014

Morgendis stue

Vi har det du trenger til stuen. Sjekk utvalget i vår nettbutikk! Rask, enkel, lett å bruke. En fin farge å kombinere med f. Tanja – Digital Redaktør.

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. Matchende fargekombinasjon. Malte gladelig hele stua opp igjen, og da landet vi på fargen kalk.


Jeg synes morgendis er en fin gråfarge som kan passe i stue. Fin og grå men allikevel lys med tanke på at det ikke er så stort. Til soverom liker jeg veldig godt.


Denne Pinnen ble oppdaget av Jeanette Borud.

Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Jeg har morgendis på en vegg i stua , kvm, og der gir den ikke noe påtagelig blåskjær. Men farger er som allerede. Jeg har kjøpt et rekkehus i Sandefjord hvor alle flater må tas! Og sammen med hvite karmer ser det smashing ut.


Skal male kjøkkenfrontene selv. Nå lurer jeg på om noen av dere har malt i morgendis ,. Jeg syns både morgendis og tåkedis kan bli litt blasse og. Eller har du noen forslag?


Stue Trend Uteplass Interiør. Det er også veldig lavt under taket her, stuen er L-vinklet med kun ett vindu, så med andre ord -dårlig lys. Morgendis kan absolutt se blåaktig ut,. Fargen i kjellerstuen er den samme som vi har brukt i stuen oppe, nemlig morgendis.


Gulvet på kjøkken, spisestue og stue skal lukkes med flytesparkel i morgen slik at det blir helt rett til vi skal legge fiskebensparkett den mars. Noen som har brukt den fargen? Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

En stue kan kanskje være begge deler, både avslappende og energisk siden det også er en sosial møteplass. Du kan fint ha en kald farge på veggen,. Denne familien har fått en helt ny stue og kjøkken med SAGA Nordic Timber på gulv og Smartpanel Veksel på vegg. Se det flotte resultatet! Gardiner kan både dekorerer et rom, samtidig som det gir deg muligheten til å kontrollere et rommets lysforhold.


Velg blant alle våre gardiner her. Bli inspirert av de nye fargene, få tips til hvordan du kan skape harmoniske fargekombinasjoner og lag din personlige fargepalett. Denna pin hittades av Caroline Ruud Mysen. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest.


Nå lanseres tre nye farger Klassisk Hvit, Dempet Jord og Dempet Blå til Smartpanel Trend-serien. De nye fargene er nøye utvalgt i samarbeid med interiørdesig. Ja, lys lever sitt eget liv!


Malte først to store vegger i stua med gråfargen Fabrikk,. Stil: Fargerik Glamorøs. Mange tror at hvitt er hvitt. Det er en feilslutning, for det finnes mange nyanser av hvitt, som alle gir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg