mandag 20. oktober 2014

Strai kjøkken gol

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). STRAI KJØKKEN HALLINGDAL AS. Vi er ett av selskap.


Vi forhandler de viktige og riktige kvalitetsproduktene og løsningene til både kjøkken , bad og garderober. Utvidet firma- og kredittinformasjon. Til vår butikk i Gol søker vi nå.

Legg til i jobbønsker Registrer deg i CV-database Logg inn for å få full tilgang. Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter! Highest-Rated Hotels in Gol. Kjøkkeninnredning - Forhandler Gol (2) 1. Velger du å samarbeide med oss om ditt.


Finn beste pris på Rubrikk. Vi gir deg kjøkken i alle prisklasser og i alle stilarter! Som norsk produsent har vi gjennom generasjoner vært leverandør av kvalitetsinnredninger til norske hjem.

Uansett hvor du befinner deg i livet, så har vi kjøkkenet for deg. På utkikk etter et nytt kjøkken ? Strai kjøkken for alle livets faser. Du er kanskje opptatt av design og farger? Det er vi også, men vi er. I PREMIUM sortimentet finner du alt du kan tenke deg av fronter, farger, tekniske finesser og utstyr.


Men det krever stadig mer automatisering. Linea er et elegant og moderne kjøkken med rene og stramme linjer. Modellens integrerte gripelister gjør at Linea egner seg best for rette.


Vi ønsker å gi alle våre utstillere en best mulig opplevelse av Hyttehallingen, både markedsmessig og sosialt. Derfor vil vi arrangere sosiale sammenkomster for. Elvevegen Gol Åpningstider. Et nytt kjøkken kan fryde både store og små. Et kjøkken skal være praktisk og funksjonelt, men også et rom du skal trives i. Her får du tips til hva du bør tenke på, og hvilke muligheter du har,.


Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Klikk her for å se data om dette nettstedet.

Spiseplass til små kjøkken I følge Prognosesenterets undersøkelse, Future Living, ønsker mange seg et større kjøkken enn det de har i dag. Siste oppdateringer for bedrifter finner du på Enhetsregisterets. Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design.


Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. På jakt etter nytt kjøkken ? Hos oss finner du et drømmekjøkken enten du ønsker et moderne eller tradisjonelt kjøkken. Vi har mange stiler, farger og løsninger. Vi holder til på Glitre industriområde km vest for Gol sentrum. Med over år som leverandør av kvalitetskjøkken har vi god erfaring med å veilede.


Ute etter nytt kjøkken ? Bestill en gratis tegnetime i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg