torsdag 30. oktober 2014

Kjøkken trend

Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter! Du kan velge mellom moderne farger. Kjøkken og stue i ett rom blir mer og mer vanlig.


For å skape en helhet tar vi i bruk de samme elementene i begge deler av rommet. En skjenk kan gjerne lages av. Natur er en viktig trend , og på kjøkkenet sees det blant annet på materialvalget.


En kombinasjon av synlig treverk og malte flater er veldig i tiden. Trendsetter kjøkken med identitet. Til de som liker klassikere, og våger seg på litt mer enn bare hvite kjøkkener. Moderne, lyse og delikate fronter med speilprofil for en litt mer tradisjonell undertone. Kombinerer man denne med benkeplaten Drivve skaper det et romantisk, men.


Mindre hvitt, mer sosialt og fortsatt funksjonelt er noen av nøkkeltrendene for det moderne kjøkkenet. Kjøkkenet er miljømerket og samtlige fronter er Svanemerket. På utkikk etter et nytt kjøkken ? Finn kjøkken i alle prisklasser fra 18. Høy kvalitet Gratis råd.


Skal du ha nytt kjøkken eller gi det gamle en oppdatering? Her er superfine trender som gjør kjøkkenet ditt unikt! Men det som er enkelt, er å havne i trend -fella. Når det gjelder kjøkken , viser forskningen at vi spiser mindre i blå rom, og mer i brune,. Blogg om interiør, design, oppussing.


Skriv inn e-post adressen din for å følge bloggen min og motta e-post med de nye innleggene. Trend – Velg mellom ulike kulører. Store og rause kjøkken er en viktig trend.


Fra å være et sted bare for tilberedning av mat, er. Vil du vite mer om hva som er in på kjøkkenet ? Få oversikten over alt som er nytt på interiørfronten! TREND HVIT Hvitmalt rammefront i MDF. Vitrinedør med klart glass.


Bølgen i dette kjøkkenet føles naturlig, med sin bølgeformede benkeplater gir en hyggelig plass for selskapeligheter, og samtidig en flott overgang fra kjøkken. Hvis du først skal leke med farger bør du gjøre det på en kvalifisert måte. Da huseierne i Asker skulle finne kjøkken til sitt nye hus, stod det ikke på et åpent sinn for å finne det de ville ha. Instagram, og det tok ikke lang tid før bildet florerte på sosiale medier av folk som republiserte bildet hennes. En tydelig trend nå er å male rommene i en monokrom palett,.


Vi har boltret oss i sesongens sanselige og funksjonelle design til kjøkken og bord. Passer til hjemmemiljø som soverom, entre, barnerom, kjøkken , stue og hjemmekontor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg