fredag 31. oktober 2014

Gang inspirasjon

Smart måte å oppbevare og bevare veskene dine. Entreen er husets første rom. La fargene være med å skape. Hallen er det første besøkende ser.


Vis personligheten din, og lag praktiske fine løsninger.

Entréen og gangen er det første man kommer til i et hus eller en leilighet, og er det rommet som ønsker oss velkommen inn. INSPIRASJON TIL ENTREEN. Finn entreen som ønsker velkommen på ditt vis.


I entrégalleriet kan du se kombinasjoner av kles- og skooppbevaring,. Interiørtips til gangen. Inspirasjon til interiør i gangen finner du i inspirasjonsrommene våre.


Dekorer med trendy og prisgunstig kunst. Det spiller ingen rolle.

Her finner du masse inspirasjon til farger, møbler og smarte løsninger. Drømmer meg stadig vekk i interiør verden og skulle ønske kontoen var kjempe feit ;) Er så masse eg kunne tenkt meg å gjort rundt i huset, men man får bare ta. Den er ofte ikke så stor, men rommer.


Se bilder og farger fra ulike rom og områder. Bli inspirert av Jotuns fargekart, få nyttige tips og råd når du skal male og få personlig fargeråd fra våre fargerådgivere. Blogg om mote, skjønnhet og virkelighet. Mine erfaringer i livet som for eksempel prematur fødsel, graviditeter, barsel tid osv.


Hei alle, håper dere har en fin start på uken :) Dere som har fulgt bloggen min en stun vet at vi har et gammelt hus som vi pusser opp. I høst fikk vi bygget på. Ikke glem gangen når du innreder. Et lite rom med mange formål, gangen bør være både praktisk og hyggelig. Få inspirasjon og tips til hvordan du på en enkel måte kommer i gang med oppussingen du har tenkt på så lenge.


Her får du inspirasjon og nye idéer. Skal du male eller tapetsere? Prøv også fargevelgeren for å finne fargen som passer deg og din stil. Gode tips til belysning av gangen.

Hvilke lamper passer i gangen og hva bør du tenke på? Se vår guide om lamper til gang og vaskerom. Om det er taklamper, pendler eller vegglamper, så finner du inspirasjon til belysning i vårt store utvalg.


Finn inspirasjon , få nye idéer og lyst til å forandre ditt hjem med farge og farger. Her finnes ulike miljøer og tips om hvordan du innreder med farge. Vi har keramiske fliser og VVS produkter for både det trygge og det innovative valg. Få inspirasjon til hvordan du kan få naturlig lys på vanskelige områder, slik som trappene og gangen.


Mange drømmer om en ryddig og innbydende gang. Og uansett størrelsen på gangen din, kan du alltid skreddersy en oppbevaringsløsning som passer dine behov! Han var kongen av popmusikken.


Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og du kan glede deg til å motta tilbud og inspirasjon innenfor kjøkken, bad og garderobe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg