torsdag 16. oktober 2014

Landlig kjøkken

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn landlig kjøkken nå på Kensaq. Et landlig kjøkken kan se ut på mange måter. På denne siden finner du noen flere inspirerende løsninger for landlige kjøkken. Et spill av gråtoner, bevisst bruk av lister og ny kjøkkeninnredning gjorde det gamle gårdskjøkkenet til et moderne brukskjøkken.


Det gule kjøkkenet i 80-tallsstil var overmodent for fornyelse.

Modell Grå Kvadrat er det moderne landkjøkkenet – bare i en fornyet grå versjon. Se kjøkkenmodellen Grå Kvadrat her. Jeg har det siste året vært ganske så bestemt på at jeg skal ha et grått kjøkken , som er enkelt og minimalistisk.


Den siste tiden har jeg imidlertid dreid mer. På utkikk etter et nytt kjøkken ? Finn kjøkken i alle prisklasser fra 18. Det er en stund siden jeg har vist bilder fra kjøkkenet.


Men her kommer noen bilder av gamle, kjære bruksting.

Ett bilde fra vårt kjøkken i dag. Er enda på utkikk etter noen lamper å ha over bordet, jeg tok bare disse. Hos Elkjøp finner du et stort utvalg av ulike Epoq-kjøkkenløsninger. Vi pusset opp et kjøkken med en sliten og utdatert landstil til en nordisk oase med rene linjer, rolige farger og masse plass til matlaging.


Bland åpen og skjult oppbevaring. Moderne kjøkken , retro kjøkken , eller kanskje landlig kjøkken ? Det er mange ulike stilarter du kan ha på kjøkkenet. Les re:members stilguide her.


Ulike nyanser av rødt og mintgrønt passer fint sammen og er perfekt i et landlig hjem,. De fleste velger lyse fuger mellom de hvite flisene på kjøkkenet eller. Fransk landstil, industriell, vintage chic, boheme chic, glam og trend i skjønn forening! Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter!


Denne Pinnen ble oppdaget av Саида. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Det er sommerferie og dagene fyker avgårde og bloggen har tatt litt ferie.


Her kommer endelig et lite inspirasjonsbilde fra meg. Vi får ta et kaffeslabberas vi som er pinnstol kjærringer.

Du har et utrolig flott kjøkken du også. Wow - for en forvandling, såååå utrolig flott det ble! Jeg holder selv på med kjøkkenet mitt. Har fått spraylakkert i hvitt, men først et. I dette plass-snekrede kjøkkenet er det ingen tegn til store kjøkkentabber.


Dette hvite, nyoppussete kjøkkenet i rustikk stil ligger i et nesten hundre. Interiør på nett med mye brukt og gammelt interiør og møbler. Innenforliggende fronter som gir et eget særpreg og gammel stil. Nytt interiør fra Bloomingville, Chic Antique og Hübsch.


Vi produserer også småmøbler. Under kategorien kjøkken kan du finne et stort utvalg av kjøkken artikler, alt fra flotte kjøkken tekstiler til kopper, fat og fjøler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg