mandag 27. oktober 2014

Gjør det selv kjøkken

Flere nummer til kampanjepris. Abonner til deg selv eller gi bort. Bladkongen har blader for alle! Velg blant over 7magasiner.


Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter!

Trenger du et nytt kjøkken ? Da kan du velge mellom å montere et nytt eller renovere det gamle. Vi gir deg tips og veiledninger til ditt nye kjøkken. Gjør Det Selv og få et billig kjøkken. Med et Kvik gjør-det-selv-kjøkken er det mye penger å spare. Vi hjelper deg også i form av veiledninger og videoer til installasjon av ditt nye kjøkken i tillegg.


Vi er Norges eneste HTH butikk som er spesialisert på flatpakkede kjøkken.

Vi har lageret som nærmeste nabo, og dette. Les våre tips og unngå de største feilene både i planleggingen. Vi i Right Price Tiles gjør det enklere for deg å pusse opp. Vi i villa – få inspirasjon og råd til din bolig. Les våre artikler, diskuter i vårt forum eller spør våre eksperter.


Her finner du alt om hus og hage ! Slik setter du enkelt opp leveggen. Se mulighetene dine når ditt nye kjøkken , baderomsmøbel eller garderobeskap skal installeres. Gjør det selv , gjør det morsomt – eller gjør det enkelt!


Vårt mål er å gi deg et billig alternativ. Hvitevarer og benkeplater. Lei av skap du aldri når opp til? Nå tar skuffene over på kjøkkenet. Kjøkken , Bad og Garderobeinnredninger.


Skuffer er rett og slett en ny kjøkkentrend.

Det er mye å ta stilling til når det gamle kjøkkenet skal byttes ut med et nytt og bedre. Kanskje vet du hvilke skapfronter og type innredning du vil ha, men har. Skal du bytte benkeplaten på kjøkkenet ? Det får du til selv , men det er en del du bør vite først. Slik bytter du benkeplaten på kjøkkenet. Ha det gøy mens du gjør alt dette.


Det jeg tok selv var å rive det gamle kjøkkenet ,. Hvor lang tid det tar å montere et kjøkken kommer selvsagt an på hvor stort kjøkkenet er, samt. Enkle løsninger som gjør kjøkkenet mer funksjonelt og det blir enklere å rydde. Vi viser ikke bare drømmehjemmene, men også hvordan du kan få det slik selv.


Bytte skapdører på kjøkkenet ? Eller har du en kran som lekker? På SKIL hjemmesiden finner du ulike trinnvise instruksjoner og gjør - det - selv -tips for alt du. Thommesens beste tips til folk som vil tegne kjøkkenet selv , er å ta det med ro.


Interiørideer, interiørtips, interiør inspirasjon, gjør - det - selv , vær kreativ-spar penger, før og etter bilder, oppussingsprosjekter mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg