tirsdag 28. oktober 2014

Hedmark bygg og oppussing as

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Anbudstorget hjelper deg å hente tilbud fra flere samtidig. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Verkste bygg og anlegg (450) Næringsvirksomhet Verkste.


Vi leverer tjenester innen bygg og anlegg. Nyetablert byggefirma som er gode på renovering og oppussing av boliger og bygg ! Vi har betydelig erfaring fra oppussing i Harstad-regionen og gleder oss til å ta. Vi er i sterk vekst og søker etter flere.


Ring og Moelv sanitetsforening har et sanitetshus som trengte oppussing og vedlikehold. Når medlemmene er så praktisk anlagt og dugnadsvillige som disse, da er det. Uansett om du ønsker å legge parkett i gangen, flytte en dør eller vindu.


Vi tar på oss små og store oppdrag. Vi kan bygge et nytt hus for deg. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Vi oppgraderer også uteplasser og terrasser.


XL- BYGG er faghandelen innen trelast og tyngre byggevarer. Når man skal anskaffe verktøy i forbindelse med oppussing eller byggeprosjekter er bruksfrekvens og. Vi løser alle typer oppussing , bygge og rehabiliterings oppdrag både for det private-, offentlige- og profesjonelle.


Totalentreprenør i Oslo. Rehabilitering og oppussing av hus og leilighet. For at vi skal kunne vise deg riktig priser, utvalg og lagerstatus, må du velge en butikk. Nå er det klart for en ny sesong av Eventyrlig Oppussing på TV3. Vår bedrift tar inn lærlinger i snekkerfaget, og har.


Renovering og oppussing i Volda, Ørsta og omegn. Vi utfører alt innen oppussing og renovering, alt fra et lite vindu til et heilt hus. Kjøkken og bad er ingen. Jobben ble utført til avtalt tid og pris godt fornøyd.


Sondre liker å være i aktivitet og valgte et yrke som definitivt ikke er. Bygg din enebolig i mur. Hedmark Murmesterforretning AS Besøksadresse:.


I kampanjeavisen finner du gode tips, ideer og inspirasjon. Vi er en mindre bedrift med effektiv administrasjon, og kan dermed. Vi utfører jobben etter kundens ønske med kvalitet og effektivitet i fokus. SMS Send oppføring på SMS.


Tor Lønnqvist er et veldrevet og renommert firma som utfører mindre snekkerjobber og rehabilitering av bygg. Oppussing og vedlikehold av eldre pussede murfasader er en veiledning fra Byantikvaren i Oslo. Vi tilbyr en all round oppussing og tjenester som inkluderer VVS, elektro, gulv og alt annet. Vi implementerer sofistikert design og teknologi for å gi deg en vakker.


Våre byggeledere og fagpersoner organiserer, leder og administrerer mennesker, materialer og prosesser for å tilby dere best mulig produkt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg