fredag 31. oktober 2014

Nks læringsportalen

Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr fleksible studier. Velg utdanninger på alle nivåer: Master, bachelor, høyskole, fagskole, yrkesrettet og VGS.


Det gleder oss veldig å kunne si at læringsportalen nå er tilpasset mobil og tablet! Det er en stor glede å endelig ha på plass responsiv Luvit. EKKO – er et akronym for ElektronisK KOmbinertundervisning og navnet på den første norskutviklede læringsportalen. Skriv inn ditt brukernavn og passord. Brukernavnet er det samme som til Personalportalen, passordet har du laget selv.


NKI Nettstudier tilbyr fullverdig utdanning på nett, til deg som trenger fleksibilitet i studiene. Logg inn med ditt brukernavn og passor eller registrer deg som ny bruker. Adresse: Kirkenes Kurssted: NKS -Nye Kirkenes Sykehus Ledige plasser: Informasjon. Pålogging: Brukernavn: Din e. Begynn gjerne med å se denne korte innføringen som viser hvordan du kan bruke læringsportalen.


GUIDE FOR BRUK AV LÆRINGSPORTALEN. I læringsportalen finner du forelesningsvideoene dine, som du kan se så mange ganger du vil. Du finner også oversikt over pensum, læringsmål,. Ofte stilte spørsmål Hvordan får jeg kontakt med veilederen min? Dersom jeg står fast, hva da?


Først må du registrere deg på læringsportalen , så melder du deg på kurset slik det er forklart nedenfor. NKS Nettstudier har i over 1år utdannet mer enn tre millioner nordmenn. NKS samarbeider med en rekke høyskoler og tilbyr sammen med dem et bredt.


Få informasjon om studiene ved Bjørknes Høyskole. Les mer om innholdet i studiene, nettstudier og hva du kan bruke studiene til. Haraldsplass Diakonale Sykehus og NKS Olaviken alderspsykiatriske sykehus har inngått en langsiktig samarbeidsavtale for å gi et bedre tilbud til eldre pasienter. Gratis for tilsette i Helse Bergen, Solli DPS, Betanien DPS, Voss NKS Bjørkeli og NKS Olaviken. Fokus på akutt og kronisk sjølvmordsrisiko og suicidalitet ved ulike psykiske lidingar.


Ivaretaking av personale som arbeider med pasientar som har. NKS Bjørkeli: Olaviken alderspsykiatriske sykehus: Solli distriktspsykiatriske senter: Betanien. Her er en samling av ofte stilte spørsmål.


Du kan bestille kurs og studier på Legg kurset du ønsker i. Læringsportalen : Pasientforløp: Pakkeforløp: Psykoseforløp:. Fagfolk kan også finne e-læringskurs på læringsportalen Sjelden. Les om kursene Kortfilmer om HHT (Oslers sykdom) for leger og tannleger. Hjelp til å velge Pasienter med henvisning til undersøkelse eller behandling på sykehus har rett til å velge behandlingssted.


Du får din egen personlige NKS -veileder som du kan stille spørsmål til underveis. NKS Jæren distriktspsykiatriske. Foreleser er Minna Hynninen, psykolog, poliklinikkleder ved NKS Olaviken alderspsykiatriske sykehus, førsteamanuensis II, Universitetet i. Nettbasert utdanning er ikke billig.


Campus Inkrement er en læringsplattform spesielt tilpasset Omvendt Undervisning. Læringsressursene som du finner på dette nettstedet er også godt egnet for. Helse Midt-Norge RHF har ansvar for spesialisthelsetjenesten i Midt-Norge.


Offentlige sykehus, distriktspsykiatriske sentra, avtalespesialister og private.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg